Originele uitnodigingen voor business partners

Originele uitnodigingen voor business partners

Het uitnodigingen business partners hoeft niet op een stoffige manier te worden aangepakt. Die saaie e-mail naar al je klanten, is dan ook niet meer van deze tijd. Waarom pak je het dan niet op direct mail methode aan zoals een vouwkaart? Het antwoord daarop is: omdat het voor vele mensen nog steeds onbekend terrein, is terwijl het juist vele voordelen met zich meebrengt.

In dit artikel gaan wij je daar in ieder geval meer over proberen te vertellen, zodat jij jouw partners op een goede manier kunt uitnodigen.



Het voordeel van direct mail uitnodigingen business partners

Zoals we al zeiden brengt het versturen van direct mail uitnodigingen business partners. Ten eerste zit het zo, dat iedereen in de tijd van nu al veel met schermen en onlineomgevingen te maken krijgt en dus ook is. Waardoor het voor kan komen, dat je nog zó leuke bedachte uitnodiging toch over het hoofd kan worden gezien.

Omdat iedereen, dus al achter zijn of haar: telefoon, tablet, pc of laptop zit. Is de kans op een ruis zeker wanneer het om een mailuitnodiging gaat erg hoog.

Probeer dan eens een vouwkaart, hierover gaan wij je hieronder meer vertellen.

Kies eens voor een vouwkaart

De vouwkaart is in vele gevallen breed inzetbaar, want je kunt voor veel doeleinden de specifieke doelgroep op een juiste manier benaderen. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze kaart gemaakt op het verhullen en verrassen van informatie door te vouwen.

Hiermee kun je de aandacht van je ontvangers net iets langer vasthouden en is het ook nog eens een unieke manier om een uitnodiging business partners te versturen.

En laten we eerlijk zijn mensen vinden het veel leuker om een verrassing op de deurmat te ontvangen. Dan in hun al zó volle mailbox, of wat dan ook. Dus kies eens voor de direct mail methode en verras je contacten op een positieve manier.


© 2015 Madelon, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.