Nieuwe loods bouwen, wat komt er bij kijken?

Nieuwe loods bouwen, wat komt er bij kijken?

Kom je ruimte tekort voor jouw bedrijf of ben je toe aan vernieuwing? Dan is het misschien interessant om een nieuwe loods, bedrijfsunit of bedrijfspand te laten bouwen. Hier komt natuurlijk een grote investering bij kijken, maar wat nog meer? Dat leggen we uit in dit artikel.Het laten bouwen van een nieuw pand bestaat uit een aantal stappen die doorlopen moeten worden. Hieronder leggen we van begin tot eind uit hoe dat bouwtraject eruitziet.

Welke stappen zitten er in het bouwtraject?

  • Kennismaking
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Vergunningen en planning
  • Bouw van het bedrijfspand of loods
  • Oplevering

Kennismaking

De eerste stap van het bouwtraject voor jouw nieuwe bedrijfspand of loods. Hier leren we elkaar en de onderneming kennen, horen we aan wat de behoeften zijn en kunnen ideeën uitgewisseld worden.

Offerte

Na een positieve kennismaking brengen we aan de hand van alle eisen en specificaties een offerte uit. Wil je liever zonder kennismaking al een prijsindicatie ontvangen voor jouw nieuwe loods? Dat kan heel simpel via de 3D Loods Configurator van OnlineLoodsBouwen.nl.

Ontwerp

Als de offerte akkoord is beginnen we met het volledige ontwerp. Met behulp van een architect kunnen de eerste modellen opgezet worden waardoor het gehele ontwerp direct inzichtelijk is. Kleine fouten of extra wensen kunnen hier nog makkelijk meegenomen worden in het ontwerp.

Vergunningen

Voor het bouwen van een bedrijfspand, bedrijfsunit of nieuwe loods is er een vergunning nodig. Het aanvragen van deze vergunning is voor ons bekend terrein, dit valt dan ook onder onze werkzaamheden.

Bouw van het bedrijfspand

Wanneer de vergunningen gereed zijn kan de bouw beginnen. Met een goede planning zorgen we dat het personeel en alle andere partijen op de goede plaats zijn op het juiste moment.

Oplevering

Wanneer de bouw afgerond is, en alles oké bevonden is het moment daar. De sleutel kan overhandigd worden en het bouwtraject is voltooid. Jouw nieuwe bedrijfspand is klaar voor gebruik!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 onlinelinks, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.