Je werknemers verrassen? Dat doe je met een gepersonaliseerde mok

Je werknemers verrassen? Dat doe je met een gepersonaliseerde mok

Heb je met je bedrijf een prachtig jaar gedraaid? En wil je daar graag je werknemers voor belonen? Of vind je het ‘gewoon’ tijd voor een leuk cadeau voor je werknemers? Ongeacht waarom je precies een cadeau wilt geven, is een gepersonaliseerde mok een erg leuk cadeau. Met een gepersonaliseerde mok geef je een cadeau waar de ontvanger écht iets aan heeft.Mok met foto, mok met logo of mok met naam?

Lijkt het je wel iets om leuke mokken aan je werknemers te geven? Dan heb je de keus uit tal van personalisatiemogelijkheden:

  • Mok met foto: heb je recent een leuke teambuildingactiviteit gehad? En is tijdens die activiteit bijvoorbeeld een leuke groepsfoto gemaakt? Dan kun je ervoor kiezen om die foto op de mok te laten bedrukken. Zodra je werknemers de mok met foto ziet of vastpakt, denkt hij/zij ongetwijfeld direct terug aan de teambuilding activiteit.
  • Mok met logo: wil je je werknemers verrassen, maar wil je ook nog aan je naamsbekendheid werken? Dan is het interessant om voor een mok met logo te kiezen. Op een dergelijke mok plaats je het logo van je bedrijf, waarmee je overigens veel kanten op kunt. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om onder het bedrijfslogo de naam van je werknemer te bedrukken. Op die manier weet je de mok volledig te personaliseren.
  • Mok met naam: tot slot is het ook mogelijk om een mok met naam te bedrukken. Je kunt hierbij kiezen voor de naam van je onderneming, maar je kunt ook kiezen voor de naam van de werkgever. Iets wat hierbij ook leuk is, is om aan de binnenzijde bijvoorbeeld de initialen van je werkgever te plaatsen. Elke keer als hij/zij een slok uit de mok neemt, ziet hij/zij zijn/haar initialen in de bodem van de mok. Een leuk detail!

Wanneer de gepersonaliseerde mok geven?

Wanneer je de gepersonaliseerde mok gaat geven, is volledig aan jezelf. Je kunt de mok bijvoorbeeld zomaar als verrassing geven, maar je kunt hier ook een speciale gelegenheid voor creëren. Iets waar vrij veel werkgevers voor kiezen, is om de gepersonaliseerde mok aan het einde van het jaar te geven. Of bij het binnenslepen van een bepaalde opdracht of een nieuwe klant.

Hoe kom je aan gepersonaliseerde mokken?

Zie je het zitten om je werknemers met een gepersonaliseerde mok te bedrukken? Dan adviseren wij je om goed over het ontwerp van de mok na te denken. Wát wil je precies op de mok hebben staan? En aan wie wil je de mok precies geven? Dit zijn in de basis belangrijke vragen om over na te denken.

Hierbij moet je ook goed naar de mok zelf kijken. Hoe groot moet de mok bijvoorbeeld zijn? Hoe moet de mok er uit zien? En in welke kleur moet de mok uitgevoerd zijn? Ook dit zijn belangrijke vragen waar je op voorhand goed naar moet kijken. Als je eenmaal je wensen op een rijtje hebt staan, kun je de mokken volledig naar wens personaliseren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Trending, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.