SEO webdesign

SEO webdesign

BeginOnline Marketing ontwikkelt voor u een nieuwe website die vanaf het begin uitstekend vindbaar is in Google. De basis voor de nieuwe website is een sterk SEO-fundament.SEO webdesign

BeginOnline Marketing ontwikkelt voor u een nieuwe website die vanaf het begin uitstekend vindbaar is in Google. De basis voor de nieuwe website is een sterk SEO-fundament. Alle door ons ontwikkelde websites zijn zeer gebruiksvriendelijk. Goed te vinden en aangenaam leesbaar koppelen wij aan gericht op conversie. Onze opdrachten zijn zeer uiteenlopend van aard, neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte die op maat gemaakt is!

Nieuwe website: SEO

BeginOnline Marketing adviseert en begeleidt de fase van de oude naar de nieuwe website ''Webdesign bureau''. Uiteraard is het van groot belang dat de juiste acties op het juiste moment worden genomen om de huidige resultaten in de zoekmachines te blijven behouden. BeginOnline Marketing zal daarom nauw samenwerken met uw webbouwer om de overgang naar de nieuwe website soepel te laten verlopen. De kosten die aan dit traject zijn verbonden kunnen divers zijn, neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte die op maat wordt gemaakt!

Google analytics

In de afgelopen jaren heeft BeginOnline Marketing” de nodige expertise vergaard over het statistieken pakket Google analytics. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw website statistieken simpeler te maken waardoor ze beter leesbaar en begrijpelijker worden. Weten hoeveel u heeft verkocht is bijvoorbeeld belangrijk om te bepalen of uw marketing activiteiten vruchten afwerpen. Kijk even op ons Google analytics BLOCK voor nadere informatie over de door ons gehanteerde tarieven en wat wij voor u kunnen doen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.