Veel volgers op TikTok krijgen? Zo doe je dat!

Veel volgers op TikTok krijgen? Zo doe je dat!

Als jij een account hebt gemaakt op TikTok dan ben je zeker niet de enige, er zijn ontzettend veel mensen die gebruik maken van dit bijzondere platform voor het bekijken en maken van alle mogelijke soorten video’s. Als je zelf een account hebt dan is het doel waarschijnlijk om zoveel mogelijke volgers en likes te krijgen. Maar hoe zorg je eigenlijk voor veel volgers op TikTok? Om hier achter te komen is het een goed idee om dit artikel even door te nemen. We hebben namelijk een aantal super handige tips voor je op een rijtje gezet die je kunt volgen om veel volgers op TikTok te krijgen!Doe mee aan challenges

De challenges zijn een essentieel onderdeel van TikTok. Het kunnen belangrijke wereldwijde uitdagingen zijn, zoals de Tumbleweed Challenge, maar het kan ook goed iets kleins zijn waar je aan mee kunt doen. Door deel te nemen aan uitdagingen, wordt je veel relevanter voor jouw potentiele volgers. Deze video's helpen je om meer op te vallen en door de juiste hashtag te gebruiken, bied je mensen een andere manier om je inhoud te vinden. Veel uitdagingen hebben duizenden deelnemers, wat betekent dat de video's een beetje repetitief kunnen worden. Daarom is het waarschijnlijk een goed idee om een ​​persoonlijke draai te geven aan je uitdagingsvideo's. Door dit te doen is veel volgers op TikTok krijgen ook voor jou weggelegd. 

Werk samen met anderen in je niche

Beschouw jezelf niet als een solo artiest op TikTok. Het is tenslotte een sociaal netwerk, dus je moet socializen met anderen als je veel volgers op TikTok wilt krijgen. Reageer op elke opmerking die mensen achterlaten op je video's. Bekijk de video's van andere mensen (bij voorkeur in je eigen niche) en laat ook hier leuke opmerkingen achter. Vermijd spamachtige opmerkingen zoals 'Leuke video'. Zoek naar andere experts in je niche en probeer met hen samen te werken. Je zult het meestal het gemakkelijkst vinden om dit te doen met andere omroepen van dezelfde grootte als jouw eigen account. De grote spelers willen namelijk niet zo snel samenwerken, maar de kleinere account altijd wel. Een prima manier om te zorgen voor veel volgers op TikTok.

Gebruik social media ter promotie

Als je een influencer op sociale media wilt worden is het van belang dat je over meerdere kanalen op diverse soorten social media beschikt. Misschien is TikTok degene waar jij je primaire focus op hebt gelegd. Dat betekent echter niet dat je de andere sociale netwerken moet negeren. De meeste succesvolle influencers zijn op zijn minst aanwezig op alle belangrijke kanalen. Je kunt je andere accounts gebruiken om je TikTok account bekend te maken. Je kunt je volgers op het ene platform gebruiken om veel volgers op TikTok te krijgen. Dit is vooral belangrijk als je aangepaste hashtags maakt, hierdoor kan je namelijk jouw doelgroep super eenvoudig vergroten. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Edwin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.