Missing link? Dat is 050media!

Missing link? Dat is 050media!

Met behulp van professionele content en SEO krijgt jouw website welverdiende voorrang! Lees verder om te zien wat onze professionals allemaal voor je kunnen betekenen.Met jouw onderneming kan en wil je iets betekenen voor je klanten. En hoe kun je er nu beter voor zorgen dat al jouw inzet wordt beloond dan jezelf zichtbaar maken op het internet? Dat is immers waar de mensen jou zullen vinden. En wie weet heb je al een hele mooie website als platform om duidelijk te maken wat je precies doet en hoe. Maar waar blijven de bezoekers dan die op jouw aanbod zitten te wachten?

Die komen wel! Alleen zul je je naar de plekken moeten begeven waar je wordt gevonden. En daar helpt 050media je bij! Hierbij zetten we tools in zoals de creatie van content en linkbuilding.

Content

Natuurlijk heb jij aan je klanten een fantastisch verhaal te vertellen. De manier waarop je dit doet is echter heel belangrijk. Spelling, grammatica en prettige leesbaarheid bepalen of je publiek je serieus neemt. Kromme zinnen en verkeerd geschreven woorden geven immers de indruk dat je er met de pet naar hebt gegooid.

Gelukkig kennen onze doorgewinterde schrijvers het klappen van de zweep en wordt jouw site met professionele content gevuld. Uiteraard wordt deze fase voorafgegaan door uitgebreid onderzoek naar de markt en de doelgroep. Dankzij strategisch geplaatste zoekwoorden en relevante links komt je site hoger in de zoekresultaten te staan en weet de bezoeker precies waar hij of zij zijn moet!

Linkbuilding

Wanneer weet je of iemand jouw concurrent is? Zodra diegene bezit wat jij wilt, natuurlijk. Wellicht heeft hij of zij al een hele mooie positie verworven in de zoekresultaten of als bedrijf in het algemeen. Maar hoe is je concurrent daar gekomen? En sterker nog; hoe kom jij daar ook?

Via linkbuilding, onder andere. Dit proces begint met het onderzoeken van het aantal verwijzingen naar jouw website, de aanpak van je concurrenten en de manier waarop diensten en producten die vergelijkbaar zijn met die van jou worden aangeboden. Vervolgens bepalen we - uiteraard in samenspraak met jou - de vervolgaanpak. Op zowel in- als externe platformen zorgen we voor relevante links, zodat jouw bereikbaarheid vergroot wordt!

Kun je niet wachten om te beginnen met groeien? Neem dan snel contact met ons op!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.