Kies voor een bigbag met eigen logo

Kies voor een bigbag met eigen logo

Wil je als kleine of grote ondernemer op een veilige manier je grondstoffen of restafval vervoeren en afvoeren? Bigbagstore is een gespecialiseerd in de fabricage van stevige bigbags voor verschillende materialen die u in een groot aantal verschillende afmetingen kunt bestellen.De fabrikant hecht veel waarde aan maatwerk en stemt de producten daarop af. Bigbags worden vaak neergezet op zichtbare plekken. Het is jammer als je de mogelijkheid van gratis reclame aan je neus voorbij laat gaan. Om die reden verwerkt  Bigbagstore graag het logo van jouw bedrijf in zijn producten. Het bedrijf is gevestigd in het centraal gelegen Emmeloord en levert aan grote spelers in België, Duitsland en Groot-Brittannië.Op de site kun je gemakkelijk vrijblijvend een offerte aanvragen. De medewerkers van Bigbagstore nemen dan zo snel mogelijk contact op om u van dienst te zijn.

Soorten en maten Bigbags

Afgezien van het standaard formaat levert Bigbagstore ook bigbags in speciale uitvoeringen voor een groot aantal verschillende toepassingen, zoals het vervoeren van voedsel, grind of afvalstromen die horen bij het productieproces. U kunt onder andere kiezen voor de volgende soorten:

  • Standaard bigbags
  • Vormvaste bigbags
  • Geventileerde bigbags
  • UN bigbags
  • Food Grade bigbags
  • Antistatische bigbags

Ook wat de afwerking betreft heeft u een ruime keuze. Zo kunt ervoor kiezen om de buiten en binnenkant wel of niet van een coating te voorzien. Een binnenzak voor extra stevigheid behoort ook tot de mogelijkheden. De goed bereikbare klantenservice van Bigbagstore geeft u daarnaast graag advies. De onderneming is actief in de maak- en voedselindustrie. Ook leveren wij bigbags voor de agrarische sector en de bouw. In de bigbags kunt u niet alleen lichte maar ook zware grondstoffen vervoeren. De onderneming past het ontwerp, formaat en de materialen van bigbags aan op uw specifieke onderneming. Bij de productie van de speciale zakken worden de veiligheidseisen gerespecteerd van de branche waarin u werkzaam bent.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.