ASTM bevestigingsmaterialen

ASTM bevestigingsmaterialen

ASTM bevestigingsmaterialen van IML Interanational Fasteners zijn zeer hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen. IML Interanational Fasteners is een van de grootste leveranciers van bevestigingsmaterialen over de hele wereld.IML Interanational Fasteners levert bevestigingsmaterialen van zeer goede kwaliteit. De bevestigingsmaterialen zijn voorzien van de ASTM standaarden en specificaties. Er zijn verschillende studbolts en moeren die kunnen worden geleverd in de verschillende kwaliteiten. Enkele kwaliteiten die worden geleverd door IML International Fasteners zijn B7-2H, L7-GR4-GR7, B7M-2HM en nog veel meer. U kunt op aanvraag ook speciale bevestigingsmaterialen aanvragen met speciale kenmerken. IML International Fasteners zal proberen de gewenste bevestigingsmaterialen voor u te leveren. De materialen van IML worden standaard geleverd met een 3.1 certificering. De certificaten worden kosteloos naar u opgestuurd. 

ASTM Bevestigingsmaterialen zijn van professionele kwaliteit en zeer veel gewenst in de zakelijke markt. U kunt bij IML een grote hoeveelheid bevestigingsmaterialen bestellen. Ze kunnen zeer snel leveren en voorzien u van de beste materialen. 

Sinds enige tijd werkt IML International Fasteners samen met Stokvis Trading. Samen bedienen zij een zeer groot deel van de zakelijke markt. U kunt de studbolts en ASTM bevestigingsmaterialen laten voorzien van verschillende coatings naar wens. Neem een kijkje op de website. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem direct contact op via telefoon of per mail. Onze specialisten in bevestigingsmaterialen proberen u graag verder te helpen naar de juiste ASTM bevestigingsmaterialen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.