Vertrouw op jezelf. En op techniek.

Vertrouw op jezelf. En op techniek.

Dat wil niet zeggen dat we niet in je geloven. Voor sommige klussen heb je nu eenmaal meer nodig dan jij als persoon in huis hebt. Met enkel gewoon gereedschap kom je er dan niet. Dan heb je zwaar materieel nodig, professioneel gereedschap en doortastende machinerie. En voor behoud van lijf en leden kan speciale kleding en andere beschermende accessoires - handschoenen, helmen, brillen - nodig zijn.Gelukkig dan maar dat je hiervoor perfect bij Delftechniek terecht kunt! Onze winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment als het aankomt op professionele gereedschappen en veiligheidsmaatregelen tijdens het klussen. Ben je op zoek naar elektrisch of motorisch gereedschap? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Bevestigingsklussen zijn evenmin een probleem als je van ons ruime aanbod gebruik maakt. Naast moeren en schroeven hebben we tevens vele verschillende lijmen en kitten voor je. Of gaat het je om het aan elkaar binden van verschillende metalen? Zeg dat dan! Want in dat geval bestel je de meest professionele lasapparatuur. Natuurlijk bij Delftechniek.

Oh, en is er haast bij de levering? Bestel vandaag en je hebt je gereedschappen en apparatuur de volgend ewerkdag - of zaterdag - al binnen. Maar woon je in Groningen of Noord-Holland? Dan kan je order zelfs vandaag al geleverd worden!

Kom in het reine met jezelf

Of houd in ieder geval je bedrijventerrein en je voertuigen goed schoon. Op die manier maak je een goede indruk op je klanten. Gelukkig speelt ons gevarieerde assortiment hierop in.

Zo bieden we je diverse reinigingsmiddelen en schrob- en veegmachines. Heb je te maken met hardnekkig vuil op je bedrijventerrein of aan voertuigen? Dan lijkt het ons dat je wel een betrouwbare hogedrukreiniger van het merk Kärcher kunt gebruiken! Zowel koud- als warmwater modellen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Ook toebehoren, zoals handgrepen, powersproeiers, rioolslangen, spuitpistolen, vuilfrezen en spuitlansen zijn eenvoudig en voordelig bij ons te bestellen.

Groot onderhoud begint met een grote schoonmaak. En een grote schoonmaak staat of valt met een hogedrukreiniger waar je van op aan kunt!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.