De donkere maanden van het jaar komen er weer aan

De donkere maanden van het jaar komen er weer aan

De donkere maanden komen er weer aan. Met de komst van deze maanden veranderen er weer een aantal dingen voor ons. Ten eerste natuurlijk de temperatuur. Zeker s’ morgens wordt het weer lekker koud. Het moment dat je dan een voet buiten de deur zet bevries je weer (Coolcam). Dat is weer een groot verschil met de zomer. In de zomer was het zo als een stap buiten de deur zette dat het zweet je al begon uit te breken. Vandaar dat we in de winter weer lekkere dikke truien kunnen dragen. Ook de kersttruien komen natuurlijk weer teug, hoe fouter hoe beter. Naast de kersttrui kun je trouwens ook van die leuke kerstsokken aan doen natuurlijk. Dit zorgt ervoor dat je alvast helemaal in stemming komt.Met de winter komen ook weer een aantal mindere punten

De winter zorgt ook voor een aantal punten die minder leuk zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het krabben van de auto op een koude ochtend. Die ruit wil maar niet ijsvrij worden. Bovendien moet je er weer rekening mee houden dat je dit elke morgen moet doen. Dus je zult weer eerder moeten opstaan. De slimme onder ons zorgen voor een folie op de voorruit hierdoor hoef je alleen nog maar de zijkant van je ruit te krabben. Dit bespaart je veel tijd om dat de voorruit immers de grootste oppervlakte betreft. Daarnaast betekent het ook dat we weer op moeten staan als het donker. Sommige mensen zoals ziekenhuis personeel ziet hierdoor helemaal geen daglicht meer. Dit is natuurlijk niet echt goed. De kortste dag van het jaar is ergens in december voor de kerst. Vanaf de dag erna worden dagen weer langer en kunnen we weer richting de zomer gaan denken.

Tijdens de feestdagen van 2020

De komst van winter zorgt er tevens ook voor dat Sinterklaas en Kerstmis er weer aan komen. Dit zorgt ervoor dat iedereen weer op bezoek gaat familie en vrienden. Als jij bij opa en oma bent wordt er in jouw ingebroken wanneer je bijvoorbeeld geen licht aan laat. Door dat het namelijk donker is om 17:00 kun je precies zien wie wel thuis is en wie niet. Inbrekers volgen dit. Ze maken bijvoorbeeld een rondje door de wijk om te kijken wie wel thuis is en wie niet. Wil je nu voorkomen dat ongenode gasten je huis betreden? Laat dan het licht aan of zet de tv niet uit. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Coolcam. Door een Coolcam weet jij precies wanneer iemand je huis probeert in te komen die niet uitgenodigd is.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.