Tai Chi Uithuizen provincie Groningen

Tai Chi Uithuizen provincie Groningen

PROVINCIE GRONINGEN - Uithuizen heeft al sinds 10 jaar een prachtige Tai Chi en Chi Kung vereniging. Deze club opgericht door Yvonne Huizinga en ze verzorgd sindsdien vele workshops en groepslessen in de regio Groningen en de rest van Nederland. Sporten hoeft niet moeilijk en loodzwaar te zijn een gezellige vereniging waarbij resultaten ook bereikt kunnen worden door rustig oefenen is zeerzeker ook mogelijk.

http:/tai-chi-uithuizen.jimdo.com



UITHUIZEN - Tai Chi & Chi Kung, Mindfulness en leuke sportgroepslessen doe je bij Tai Chi Uithuizen. Het ongedwongen werken aan jezelf waarbij de Chinese bewegingsleer Tai Chi Chuan maar ook het Tai Chi Tao van Jan Kraak centraal staan. Het gaat er namelijk bij Tai Chi Uithuizen niet om dat je beter word dan de ander. Maar dat je net jezelf leert omgaan en als daarin beter worden dan een ander de sleutel is kan dat natuurlijk ook.

 

Het is Yvonne Huizinga die sinds 2008 deze bloeiende Tai Chi Tao.en Chi Kung school.al leid. Er zijn in deze jaren vele mensen geweest die allemaal erg veel profijt haalden uit de sportbeoefening bij Tai Chi Uithuizen. 

 

De school heeft namelijk voor de rustige sporter genoeg activiteiten, maar ook voor diegenen die wat pittiger aan het sporten willen kan dat ook. De Jan Kraak Tai Chi Tao & Qi Qong methode is een schitterende manier om met sport en gezonheid bezig te zijn.

 

De 5 elementen leer, werken met de Chi, het leren van korte vormen dat is waar het Tai Chi Tao & Qi Qong zo krachtig mee is. Het mooie aan Tai Chi is ook dat je leert bewegen als water en daarbij echt tot jezelf komt. In de regio noord Groningen de gemeente Eemsmond is de school van Yvonne Huizinga een van de grootste.

 

Sporten, groepslessen, Mindfulness het doen van Yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen is waar iedereen erin Uithuizen en de gemeente Eemsmond bij deze Tai Chi school terecht kan. Docente Yvonne Huizinga is in Nederland als in China opgeleid tot docente en heeft ook opleidingen in Chinese massage en geneeskunde gedaan. Ze beoefend naast het geven van Tai Chi lessen ook Go Ju Ryu karate bij de SJOK in Groningen. 

 

Heeft u interesse in Tai Chi, Mindfulness, Weerbaarheid, Yoga oefeningen, groepslessen of Chinese massage? Neem dan contact op met Tai Chi Uithuizen via: tai.chi.uithuizen@gmail.com of bel, 06-14925624

http://www.tai-chi-uithuizen.jimdo.com

 

 

 

 


© 2015 Tai1Chi1Uithuizen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.