Fietsen op de Veluwe

Fietsen op de Veluwe

 

Wat is er fijner dan een lange fietstocht maken door de natuur? Een fietstocht op de Veluwe is ontspannen en puur genieten. Het afwisselende landschap met mooie heidevelden, grasvlakten, loofbomen, naaldbossen en stuifzandgebieden verbaast ieder moment van het jaar met haar schoonheid. Ruik de heerlijke geur van dennenbossen en krijg energie van de veelzijdige natuur. Niet voor niets is de Veluwe is vrijwel de bekendste regio van Nederland!

  

Al fietsend op de Veluwe kun je onder andere wilde zwijnen, herten, eekhoorns en tal van vogels tegen komen. Het is natuurlijk aan jezelf of je een korte fietstocht maakt of juist veel van de Veluwe wilt zien en veel kilometers gaat fietsen. De Veluwe heeft meer dan 1000 kilometer aan fietspaden. Hierdoor beschikt de Veluwe ook over de meeste fietsknooppunten van Nederland. Fiets van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid en van dorp naar dorp. De Veluwe en haar afwisselende natuur zijn fantastisch om in te fietsen!

 

Fietsverhuur Veluwe

 

Een dag, weekend, midweek of vakantie naar de Veluwe? Het mooiste gebied van Nederland ontdek je het beste op een elektrische fiets! Uitgestrekte heide, prachtige natuurgebieden en het Veluwemeer, op een elektrische fiets ben je er zo!

 

De elektrische fiets is flink in opmars. In korte tijd heeft jong en oud het gemak ontdekt van een extra duwtje in de rug bij bult op. Je houdt als fietser zomaar energie en tijd over. Energie om ergens te wandelen en tijd voor een extra lus over de hei of het gezellige terras!

Zorgeloos fietsen op de Veluwe met een comfortabele en goed uitgeruste fiets? Huur voordelig een elektrische fiets in Nunspeet en verken de Veluwe in je eigen tempo.  


© 2015 Homer, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.