Golfkleding

Golfkleding

Golfkleding kopen?
De meeste golfers zijn alleen maar gericht op golfkleding. Dit soort kleding is vaak vrij prijzig en kan eigenlijk veel goedkoper worden gekocht. Niet alleen de poloshirts, golfbroeken of golfjassen maar ook het combineren van deze kleding. In dit artikel leg ik je graag uit dat je snel veel geld kunt besparen met het kopen van golfkleding.Goedkope golfkleding kopen?

Als we het over goedkope golfkleding hebben dan zijn dat niet alleen de goedkope golfmerken. Een golfkleding aanbieding of combinaties van gewone kleding die je draagt tijdens het golfen kan ook “goedkoop” zijn. De meeste golfers betalen de volle mep voor golfkleding terwijl dat echt niet nodig is. Golfkleding aanbiedingen en sales zijn bijvoorbeeld een perfecte manier om goedkoop te scoren. Combineren van gewone kleding met golfkleding kan ook een manier zijn om op een goedkope wijze toch goed voor de dag te komen.

Het meeste weet je waarschijnlijk al, maar toch denk je er waarschijnlijk niet altijd aan! In onderstaande tekst geven we je graag 3 tips om goedkope golfkleding te kopen:

 • Combinatie gewone kleding en golfkleding
  Koop golfkleding wat je normaal bijvoorbeeld ook naar je werk of tijdens prive kunt dragen. Of koop kleding wat je ook op de golfbaan aan kunt trekken. Poloshirts zijn daar een goed voorbeeld in. Golf poloshirts zijn goed te combineren tussen de golfbaan en vrije tijd. Je ziet dan ook vaak dat golfers deze combinatie maken. Een Lacoste polo staat mooi boven je golfbroek maar uiteraard ook heel netjes onder je blazer. Kijk ook eens voor (golf)truien, golfbroeken en golfjassen. De meeste gewone kleding kun je prima gebruiken om te golfen.
   
 • Wachten op de golfkleding sale
  Van deze tip maken veel golfers al regelmatig gebruik. Diverse golfsites hebben leuke golfkleding aanbiedingen die je korting geven. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Misschien heb je ook wel leuke winkels in de buurt die sale-dagen hebben. Loop er eens binnen op deze dagen en sla simpel je slag!
   
 • Met meerdere golfers golfkleding kopen
  Golfkleding kopen met meerdere golfers tegelijk! Spreek met je golfvrienden af wanneer jullie golfkleding gaan kopen. Vaak is het zo dat als je met meerdere golfers naar een golfwinkel komt dat je korting krijgt. Zie dit als een soort groepskorting. Diverse golfwinkels als bijvoorbeeld Jumbo Golf heeft zulke leuke golfkleding aanbiedingen. Ook zijn er golfshops (meestal op een golfbaan zelf) die je gratis greenfees geven bij besteding van een bepaalt bedrag . 

 

3 handige tips die je dus eenvoudig kunt inzetten als je op het punt staat om nieuwe golfkleding te kopen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RC, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.