Een escape room bezoeken in Brabant

Een escape room bezoeken in Brabant

Lees in dit artikel alles over Villa BreTil, een spannende escape room die je kunt bezoeken in Brabant. We leggen je daarnaast graag de definitie van een escaperoom uit, evenals het reserveren van een kamer in deze zogenaamde ontsnappingskamer. Escaperoom

Velen hebben geen idee wat een escape room precies is. Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is de Nederlandse definitie ‘ontsnappingskamer’. Je krijgt per kamer een uur de tijd om te proberen uit een kamer. Dit doe je door middel van het oplossen van raadsels en puzzels. Het is belangrijk dat je de regels volgt. Deze krijg je ruim van tevoren te horen. Een rolverdeling is belangrijk als je puzzels op wil lossen. Hierdoor zit je niet op elkaars lip en kan iedereen zich op één spelelement focussen. Communiceren is natuurlijk ook belangrijk. Vergeet overigens niet om te genieten, het is tot slot een dagje uit in de escape room in Brabant. Goed om te weten: een escpaeroom is absoluut net eng. Het is wel spannend, maar dat hoort erbij. Deze gezonde spanning houdt iedereen scherp. Als iemand de kamer wil verlaten is dat altijd mogelijk door middel van een noodknop. Je kunt daarna echter niet meer terug de kamer in.

Villa BreTil

Bij de escape room in Brabant van Villa BreTil kun je momenteel spelen in twee verschillende kamers. In de toekomst komen er zelfs nog twee kamers bij! Het verhaal van deze villa speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. De Duitsers besloten om zich te vestigen rondom de vliegbasis van Rijen. Meneer Schillinger werd door de Duitse soldaten gevraagd om hun tanden te verzorgen. De villa is gelegen vlakbij dit vliegveld, waardoor het een ideale plek was voor de tandarts om te gaan wonen met zijn vrouw en dochtertje Hannah. Hij had echter niet verwacht dat hij te maken zou krijgen met gebitten in zeer kritieke toestanden… In de kamer van Zahnarzt Schillinger speelden vreemde dingen af tijdens de oorlog. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd in zijn operatiekamer? Zijn dochtertje deed op een dag aan het einde van de Tweede Wereldoorlog haar kamerdeur dicht: kun jij haar vinden?

 

Escape room in Brabant reserveren

Als je een kamer wil reserveren in de escape room in Brabant van escaperoom Villa BreTil kun je het beste naar de website van de villa gaan. Onder het kopje ‘reserveren’ in het menu bovenaan de website kun je een kamer boeken. Als je liever vandaag nog wil spelen, raden we je aan om telefonisch contact op te nemen. Het telefoonnummer van Villa BreTil is +0161 20 30 40. Je kunt al met kleine groepen terecht. De kamer van tandarts Schillinger heeft een vereiste van minimaal 2 spelers en maximaal 6 spelers. Voor Hannah geldt een vereiste van 4 tot 8 spelers. Als je meer meer mensen wil komen voor bijvoorbeeld een teamuitje, kun je het beste even een mailtje sturen. Het e-mailadres is info@villabretil.nl.

Reserveer HIER een kamer in escape room Brabant Villa BreTil


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 wmcmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.