Berenpak carnaval

Berenpak carnaval

Een onesie is een kledingstuk wat in Amerika en Engeland al meer dan een jaar populair is. Deze trend is een aantal maanden geleden ook naar Nederland overgewaaid. Een onesie wordt ook wel een jumpsuit genoemd, alleen is een onesie nog net iets comfortabeler dan een jumpsuit. Het is een loszittend pak waarbij de trui en de broek aan elkaar vastzitten.Daarnaast zijn er ook pakken met sokken eraan. Onder deze sokken zitten dan anti-slip strips zodat het lopen niet heel glad is. Te pakken zijn te koop met lange mouwen en korte mouwen en ook de broekspijpen kunnen lang of kort zijn. Er is dus heel veel te variëren op het gebied van onesies. De naam onesie komt omdat het in totaal maar 1 kledingstuk is.

Op dit moment wordt een onesie vooral binnenshuis gebruikt. Het wordt dan gebruikt als loungewear of een huispak. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt als pyjama. Maar omdat de onesie steeds hipper wordt, worden ze ook steeds meer op straat gezien. Vooral als er ergens een themafeestje is of als het carnaval is zie je de onesie veel buiten op straat.

Een berenpak is de bekendste onesie tijdens carnaval. Dit omdat je een levende knuffelbeer bent en daarnaast omdat je er veel bekijks mee hebt. Je ziet er erg knuffelbaar uit maar daarnaast ook stoer omdat een beer een stoer dier is. De berenpakken carnaval zijn veel online te bestellen of in de winkel te koop.

Dames

Altijd al een levende knuffelbeer willen zijn? Grijp dan deze carnaval je kans. Bestel online je berenpak en maak hiermee de blits tijdens de feestjes van carnaval. De dames berenpakken zijn vaak wat lager uitgesneden om het figuur te accentueren. Daarnaast zijn ze stakker bij de taille. Dit alles om het figuur in het pak beter uit te laten komen. Je kunt ervoor kiezen om een berenpak met lange mouwen te kopen maar ze zijn ook met korte mouwen te bestellen. Daarnaast kun je ook variëren in de lengte van de pijpen.

Heren

Altijd al een stoer pak willen hebben tijdens carnaval? Dan is zo’ncarnaval berenpak echt iets voor jou. Je ziet er stoer uit en daarnaast willen de dames maar al te graag met je knuffelen in zo’n pak. Er zijn veel berenpakken online te koop. Koop er een met een leuke berenkop op de capuchon, dan is je outfit helemaal af.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.