Batman pak

Batman pak

Batman is een fictieve superheld. Hij werd in 1939 in het leven geroepen door Bob Kane, een bekende striptekenaar. Daarnaast was schrijver Bill Finger ook belangrijk bij het creëren van batman. Detective Comics #27 was de eerste plek waar batman te zien was voor het grote publiek. Batman is in het Nederlands vleermuisman. Batman heeft een masker op en dat komt omdat hij geïnspireerd is door Zorro en The Shadow, andere misdaadbestrijders. Batman zelf bestrijdt ook misdaad.Door Superman groeide de vraag naar superhelden in strips. Hierdoor kwam Bob Kane met het idee om batman te maken. Hij schetste wat en legde dit voor aan Bill Finger. Hier en daar warden wat aanpassingen gedaan maar batman was geboren. Sindsdien is batman heel erg populair geworden onder het grote publiek en vooral in de stripwereld. Hierdoor kreeg hij ook zijn eigen serie. Na een tijdje was Robin ook op het toneel verschenen. Dit was zijn hulpje tijdens het bestrijden van alle misdaad in de wereld.

Wil je dus echt de blits maken tijdens carnaval of een ander themafeestje dit jaar? Ga verkleed als de superheld batman. Er zijn veel plekken waar een batmanpak besteld kan worden. Daarnaast kun je zo’n pak ook in de winkel kopen.

Kinderen

Wat is er nou schattiger dan een kleine superheld. Maak van je kind dus een kleine batman tijdens deze carnaval. Ook is het een leuk idee om je kinderen in een batmanpak naar een kinderfeestje te sturen. Zeker weten dat hij of zij het leukste pak aan heeft van de hele groep. Het is gemakkelijk om een batmanpak voor kinderen online te bestellen. Ze zijn hier in veel verschillende maten.

Dames

Ook voor de dames is het leuk om verkleed te gaan als batman. In deze wereld hoef je niet meer de sidekick te zijn van een man, je kunt zelf ook als superheld verkleed gaan. De damespakken zijn vaak iets dieper uitgesneden en hebben een rok in plaats van een broek. Deze pakken zijn overal te bestellen.

Heren

Wie heeft er als klein jongetje niet van gedroomd om een superheld te zijn. Laat deze droom werkelijkheid worden en verkleed jezelf als batman tijdens carnaval of een leuk themafeestje. Je maakt hier zeker indruk mee op de andere gasten van het feest. Ook deze pakken zijn overal online te bestellen of in de winkel te kopen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.