Heerlijk ontspannen bij Sauna Soesterberg

Heerlijk ontspannen bij Sauna Soesterberg

Soms kun je zo druk zijn met werk, sport en sociaal leven, dat je helemaal vergeet een keer tijd te nemen voor jezelf. Ben je daarom eens toe aan een dag vol ontspanning? Breng dan eens een bezoekje aan sauna-wellnessresort Thermen Soesterberg gelegen naast de Veluwe. Het resort ligt in een prachtig bosrijk gebied dat al een oase van rust biedt. Sauna Soesterberg biedt een breed scala aan faciliteiten, zodat er voor iedereen wel wat wils is. Naast de meerdere saunas zijn er bijvoorbeeld ook baden, tuinen, rustruimtes en verschillende restaurants. Verschillende rituelen en opgietingen door de saunameesters maken de ervaring extra speciaal. Met Sauna Soesterberg korting heb je een leuk en relatief goedkoop dagje uit.Verschillende soorten saunas

In het resort vind je allereerst verschillende soorten saunas om heerlijk te ontspannen. Zo is er bijvoorbeeld de zoutsteensauna waar de heilzame werking van de zoutsteen gelijk voelbaar is. Verneveling en de verdamping van het zoute water zorgt voor een zuiverende werking van de luchtwegen en de huid. Of breng een bezoek aan de Sauna Theater, waar de sauna ervaring wordt gecombineerd met een licht- en geluidsshow. Op een groot LED-scherm kunt u verschillende beelden kijken voor een ultieme ervaring waarbij de zintuigen hier op elk niveau worden geprikkeld. Naast deze twee saunas is er ook de vijversauna, panoramasauna en nog vele andere.

Rituelen

Niet alleen de verschillende faciliteiten zijn de moeite waard om te bezoeken, maar ook zijn er verschillende rituelen. Zo is er bijvoorbeeld dagelijks het Klank, Geur en Kleurritueel in de Vijversauna. Door middel van prachtige klanken, van onder andere gongs, ontspannende geuren en de warmte van de sauna kun je hierbij helemaal tot rust komen.

Opgietingen door saunameesters

Naast deze rituelen zijn er ook iedere dag opgietingen verzorgd door de saunameesters. Dit is een sensationele belevenis waarbij de saunameester warme lucht en geurende olin door de sauna verspreidt. Er zijn in Thermen Soesterberg verschillende opgietingen waaronder de relax, intense en thema opgieting. Als je al vaker naar de opgietingen bent geweest en deze erg fijn vindt, kun je ook naar de speciale opgietweekenden. Tijdens deze weekenden kun je extra lang en veel genieten van deze speciale ervaring.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.