Van Trekvogelpad tot Everest Base Camp Trek

Van Trekvogelpad tot Everest Base Camp Trek

Houd je van wandelen? Een rondje door het bos of meteen maar van Pieterburen naar de Sint Pietersberg gedurende het Pieterpad? Lange afstandswandelingen zijn helemaal terug van weg geweest en met een pandemie die nog niet op zijn retour is, blijft dit ook nog wel even zo.Sociale afstand vind je immers in de natuur en niet op de woonboulevard of in de bouwmarkt. Geen wonder dus dat de Corona crisis steeds meer mensen naar de stranden en de bossen stuurt. In Nederland hebben we een heleboel bos, maar ons kikkerland is ook erg dichtbevolkt. Als je meer sociale afstand wilt, moet je verder kijken. Dat kan bij Bookatrekking.com.

Een boekingsplatform waar iedereen met een passie voor natuur en wandelen terecht kan. Van het Trekvogelpad tot de Everest Base Camp Trek, op Bookatrekking.com vind je het allemaal. Trekking experts hebben de beste lange afstandswandelingen van de wereld zorgvuldig gecureerd. Van accommodatie arrangementen tot volledig verzorgde meerdaagse trektochten met gids en porters. De Eifelsteig in Duitsland, de Kilimanjaro in Tanzania, de Inca Trail in Peru of de eindeloze reisvesteld in het Vietnamese Sapa.

Het aanbod van Bookatrekking.com vult een gat in de markt voor wandelaars van alle leeftijden. Rinjani beklimmen tijdens een backpack trip in Zuid-Oost Azie? Check. Vier weken wandelen naar het base camp van K2 in Pakistan? Staat erbij. Een huttentocht in Oostenrijk of in Zwitserland? Kein Problem. Wandelen en wijn proeven aan de Moezel of in de Dordogne? Bien sûr.

Als je welt graag wilt wandelen, maar geen idee hebt waar dit mogelijk is waar je moet beginnen, dan kun je gratis advies inwinnen bij de trekking experts. Een jong team aan goed bereisde wandelaars beantwoordt iedere dag vragen over de meest uiteinlopende onderwerpen. Van fooien op Kilimanjaro, tot slaapzakdikte voor de Himalaya en treinverbindingen op de Veluwe. Jouw avontuur begint bij Bookatrekking.com.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Rintsje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.