Je hoeft geen verre reis te maken om aan de winter te ontsnappen: 4 bestemmingen in Europa!

Je hoeft geen verre reis te maken om aan de winter te ontsnappen: 4 bestemmingen in Europa!

De winter komt er weer aan! Dit seizoen is niet erg populair en veel mensen kunnen niet wachten tot het zomer is. Dit duurt helaas nog wel eventjes... Gelukkig kun je de winterzon bezoeken in het buitenland. Wij hebben 4 Europese winterzon bestemmingen op een rijtje gezet!1. Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden bevinden zich voor de kust van Marokko. Op papier horen deze eilanden bij Spanje, er heerst dus een echt Spaanse sfeer op de eilanden. Deze eilanden zijn een populaire winterbestemming. De temperaturen liggen hier in december zo rond de 20 graden én het zeewater heeft ook een comfortabele temperatuur.

2. Madeira

Een ander eiland dat zich perfect leent voor een winterse getaway is Madeira. Op dit Portugese eiland heerst een subtropische klimaat, wat ervoor zorgt dat de winters zacht en warm zijn. Het eiland staat ook wel bekend als 'Bloemeneiland'. Je vindt hier duizenden bloemensoorten, wat zorgt voor een uniek aanzicht!

3. Malaga

In het Zuiden van Spanje bevindt zich de kustplaats Malaga. De temperaturen liggen hier in de winter weliswaar wat lager dan de eerste twee bestemmingen van deze lijst, maar desalniettemin is het hier prima vertoeven. De temperatuur ligt 's winters zo rond de 15 graden Celsius, met 8 zonuren per dag.

4. Kreta

We sluiten deze lijst af met het meest Zuidelijke eiland van Griekenland. Kreta is tevens het grootste eiland van Griekenland. Het weer is hier in de winter mild en het is hier dan ook heerlijk vertoeven. Een ander voordeel: 's winters is het eiland zeer rustig. Geen massatoerisme dus!

Wat is jouw favoriete winterzonbestemming? Houd jij van reizen naar de zon? Laat het ons weten in de reacties!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Tipify, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.