Heerlijk wandelen in de Alpen

Heerlijk wandelen in de Alpen

Een actieve vakantie in de Alpen is een echte aanrader voor degene die wat meer wilt zien. Of u nu naar de Zwitserse, Oostenrijkse, Franse of Duitse Alpen gaat. Het uitzicht in dit prachtige gebergte is magnifiek. De Alpen is een prachtig gebied en uniek in zijn soort. Of u nu in de winter of in de zomer hier naartoe op vakantie gaat.Oostenrijk en Zwitserland onverminderd populair

De Alpen is een groot gebergte in Europa welke over meerdere landen verspreid ligt. U vind dit gebergte in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Slovenië, Zwitserland en Italië. Zeker tijdens de wintersport periode zijn alle landen dan ook bijzonder populair onder Nederlanders. Echter met stipt op 1 zijn toch wel de landen Oostenrijk en Zwitserland. Dit komt voornamelijk door het feit dat deze 2 landen echt midden in de Alpen liggen en de meeste hoge bergen ook hier te vinden zijn.

Voor de wandelaars is een Oostenrijk en Zwitserland ook ideaal. Er zijn namelijk vele prachtige routes te vinden langs de hoge bergen, prachtige dalen en de gletsjers. Voor degene die wilt genieten van een heerlijke vakantie met de wandelschoenen aan zijn de Oostenrijkse en de Zwitserse Alpen dan ook echt een aanrader. En de prijs om hier naartoe op vakantie te gaan valt echt mee.

Op vakantie naar de Alpen

Een vakantie naar de Alpen boekt u nameljik al vanaf 50,- per persoon. Dit heeft niet alleen te maken met de reisduur en de accommodatie die u kiest. Het aanbod aan vakantiewoningen en appartementen is namelijk echt groot!! Tijdens het hoogseizoen op vakantie gaan is vaak iets prijziger, maar toch nog goed te doen als u dit vergelijkt met diverse zonbestemmingen. In de Alpen kunt u namelijk in de zomer ook genieten van heerlijke zomerse temperaturen, maar deze zijn te vergelijken met Nederland. In de winter daarintegen is het een stuk koeler. In de Alpen ligt over het algemeen vanaf november/december een mooi pak sneeuw.

Een wintersport vakantie naar de Alpen is dan ook een van de meest populaire vakanties in de winter. Vele duizenden Nederlanders gaan jaarlijks op wintersport naar de Alpen en profiteren van de prachtige omgevingen en het skiën.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 bassie83, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.