Een tarp onder je tent tijdens kamperen

Een tarp onder je tent tijdens kamperen

Tijdens het kamperen dien je aan een hoop te denken, een tarp onder je tent houdt niet alleen vocht en vuil tegen maar is ook gemakkelijk voor een hoop meer doeleinden. Er zijn verschillende redenen waarom je een tarp onder je tent zou willen hebben, laten we ze behandelen in dit artikel. 

Vuil en vocht tegenhouden

Met een tarp onder je tent tijdens het kamperen zorg je voor een extra laag tussen de tent en de grond. Wanneer je in hartje zomer kampeert met prachtig weer zal je er wellicht niet aan denken. Maar met regen kan je tent zo vies worden. Vuil op een tent kan op langere termijn voor schade veroorzaken wanneer dit niet correct schoongemaakt wordt.

Bescherming van de tent

Wat nog wel het belangrijkste is aan een tarp onder je tent is het beschermen tegen scherpe voorwerpen die verscholen kunnen zitten in de bodem. Met een extra laag onder je dure tent wordt de kans aanzienlijk minder om je tent te beschadigen.

Verschillende tarp materialen

Er zijn natuurlijk ook verschillende materialen waarvan tarps gemaakt worden, je kan er zelf een maken van landbouwplastic of tyvek. Maar je kan er ook een kopen van de leverancier. Om alle verschillen en meer naast elkaar te zien kan je een kijkje nemen op de website HikeforPurpose.com


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Frankvano, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.