Race simulator als teambuilding activiteit

Race simulator als teambuilding activiteit

De aankleding op uw event!

Met een race simulator op uw (bedrijfs) evenement maakt u indruk. Een volledig aangeklede pitstraat op uw feest met een geweldige spelsensatie.De Aankleding op uw event!

Met een race simulator op uw evenement maakt u indruk. Uw bedrijfslogo op een formule 1 auto? Een volledig aangeklede pitstraat met een geweldige spelbeleving op race gebied. Echte Formule 1 banden met velgen, gave banners met oude F1 helden of een originele pitvloer. 

Race simulatie

Natuurlijk zijn de cockpits, halfsize en fullsize Formule 1 modellen geschikt voor een race simulatie. Bij deze race simulatie, staat er een begeleider naast de F1 race simulator en kan de gast racen. De begeleider legt alles uit en houdt de tijden bij. Aan het eind van de dag kan er zo een prijsuitreiking plaatsvinden, voor de snelste van de dag. Elke race simulator die geschikt is voor een race sim, zit als een echte racestoel. Alleen heeft deze ook nog eens de uitstraling van een echte F1 racing car! Met uw logo erop zo gewenst. De race simulatie is een echte trekpleister voor langslopende gasten, klanten, bezoekers en alle fans van Max Verstappen. Zo heeft u een dagvullend programma vol entertainment! Ideaal voor teambuilding. Voor meer informatie: https://www.carsandstars.nl/race-simulator/.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 thomasbeerman1980, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.