Een vakantie in Seminyak en Kuta

Een vakantie in Seminyak en Kuta

Komen de bovenstaande namen jou al bekend voor? Dit zijn namelijk de 2 meest bekende badplaatsen op Bali in Indonesië. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een vakantie naar Bali. Dit tropische eiland in Indonesische staat vol met unieke ervaringen en onvergetelijke activiteiten. Wanneer je op dit eiland komt dan moet je ook het zuiden hebben bekeken met de badplaatsen Kuta en Seminyak. Hieronder geven we meer informatie over beide bestemmingen.Informatie over Kuta

Kuta is de oudste badplaats van het eiland en is de plek waar het toerisme is ontstaan. Het is op dit moment de drukste plek die er is en vrijwel alles draait er om het toerisme. Hoewel veel mensen dit daarom juist niet zien als de favoriete bestemming en het te druk is, heeft de drukte juist ook weer zijn charme.

In Kuta kom je vrijwel overal restaurants met bars, discotheken en hotels tegen. In het centrum van Kuta is Legian Steet gelegen waar je de meeste uitgaansgelegenheden aantreft. Hier kom je ook de grootste discotheek van het eiland tegen en dat is SkyGarden. Verspreid door Kuta zijn er nog veel meer discotheken, maar de meeste zijn te vinden in het centrum dichtbij SkyGarden.

Verder kun je in Kuta uitstekend een dagje winkelen. Leuk is om souvenirs te gaan winkelen. Langs de straten kom je erg veel winkeltjes met lokale artikelen tegen waar je ongetwijfeld iets kunt vinden. Daarnaast zijn er ook meerdere winkelcentra. De bekendste is Beachwalk. Op een korte afstand bij Beachwalk vandaan kom je ook de winkelcentra Discorery Mall en Lippo Mall tegen. Tot slot kun je uiteraard altijd een dagje naar het strand bij Kuta Beach. Denk er wel aan dat dit een zeer toeristisch strand is.

Informatie over Seminyak

Na Kuta is Seminyak de meest populaire bestemming op Bali. Seminyak ligt direct boven Kuta. Toch is Seminyak net wat moderner en vinden veel mensen het prettiger om hier te verblijven. In Seminyak zijn veel mooie villa’s te huren en appartementen. Ook is er een levendig uitgaansleven, maar niet zo uitbundig als in Kuta.

Mensen die op vakantie gaan naar Seminyak genieten er van het strand, het lekkere eten, een heerlijke massage en gaan er winkelen. Wanneer je hier verblijft dan moet je ook absoluut eens een van de spa’s uitproberen. Hier vind je er genoeg van.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 MaartenNieuws, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.