Wachtwoorden beheren - Tips op InternetHandleidingen

Wachtwoorden beheren - Tips op InternetHandleidingen

Wachtwoorden beheren kan op een aantal verschillende manieren, of je gebruikt een wachtwoord manager, een browser of een account. In dit artikel lees je hoe je de wachtwoorden kan beheren in bijvoorbeeld een internet browser zoals Google Chrome installeren. Of op andere plekken.Wachtwoorden beheren kan je op een hoop verschillende manieren. Op de website InternetHandleidingen.nl lichten we dit graag toe hoe je dit kan beheren. En wat de best practice regels zijn voor het toepassen van wachtwoorden en het beheren hiervan. Wachtwoorden gebruik je voor alles met betrekking tot het Internet. Van je email account tot een simpele login van een forum of website. 

Een wachtwoord kan je toe voegen in een browser zoals Google Chrome. Wanneer je aangemeld bent in Google Chrome met je Google account dan wordt dit naadloos gesynchroniseerd op al je apparaten. Dus ook op je Android telefoon of tablet. Om jouw Google account in te stellen kan je het artikel volgen.

Wachtwoorden beheren  -  InternetHandleidingen.nl

Verder laat ik ook zien hoe je een wachtwoord het beste kunt aanmaken. En aanpassen zodat een simpel wachtwoord beter geschikt wordt. Dit doen we met een aantal handige trucs. Zoals het toepassen van vreemde tekens en kamelen hoofdletters. 

Ook raad ik een aantal wachtwoord managers aan die je kan gebruiken om jouw wachtwoorden beter te beveiligen binnen de browser. Zo kan je dit op elk apparaat toepassen en ook nog een keer met twee factor authenticatie beter beveiligen. 

Dit alles en meer wordt uitgelegd op de eerder aangeven bron, we hopen dat je hier de laatste tips en trucs toepast en er ook voor zorgt dat jouw wachtwoorden sterker worden en beter beveiligd! 

Ook voor als je meerdere tips en trucs zoekt voor alles op het gebied van Internet Handleidingen, dan ben je op de juiste plek op InternetHandleidingen.nl. Bezoek de site nu voor de tip waar jij naar op zoek bent!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Frankvano, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.