Waarom zijn startpagina linkjes belangrijk?

Waarom zijn startpagina linkjes belangrijk?

Startpagina linkjes zijn erg ondergewardeerd. Er zijn namelijk maar weinig bedrijven die er echt gebruik van maken, terwijl dit zonde is. Je kunt er als bedrijf namelijk een heel stuk verder mee komen dan wanneer je ze niet gebruikt. Misschien is het daarom handig om er een keer naar te kijken.Op een andere pagina jouw link plaatsen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk dat dit onder de aandacht komt. Dit kun je via social media doen en dat is ook een erg effectieve manier. Echter zijn er ook nog een hele hoop andere manieren waarop je dit kunt doen. Je kunt je website op een andere pagina laten plaatsten.

Wanneer je dit doet zal iemand die op die pagina zit, direct ook naar jouw pagina gestuurd kunnen worden. Op die manier breng je jezelf ook weer wat meer onder de aandacht. Zo krijg je wat sneller meer mensen op je platform 

De juiste links

Het is wel erg belangrijk om niet te overdrijven. Je moet dus niet op 100 website ineens alllemaal linkjes laten plaatsen. Je kan het beste linkjes laaten plaatse  op een website die ook dicht bij jouw content ligt. Wanneer jij en heel ander soort website hebt dan waar de link opstaat, kunnen mensen verward worden. Veel mensen vinden het dan alleen maar irritant dat jouw link daar staat en dat moet je altijd proberen te voorkomen. Het moet een leuke toevoeging zijn en het moet absoluut geen mensen irriteren. Dan doe je namelijk iets fout.

Wanneer je de juiste links plaats, zal dit een giede toevoeging zijn. De mensen worden dan aangetrokken omdat het over dezelfde onderwerpen gaat. Wanneer dit goed gedaan word kan dit je website bezoekers tot een veel hoger aantal lijden dan dat het eerder altijd geweest is. Dat is natuurlijk altijd fijn.

Zelf links plaatsen

Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om zelf dit soort links op jou website of startpagina te zetten. Zo adviseer je mensen eigenlijk door naar een website die jou ook heel erg aanspreekt. Dit kan ook weer een erg groot voordeel hebben. 

Wanneer je dit soort linkjes op je website wilt plaatsen, is het wel erg belangrijk om te gaan kijken wat voor een website precies is. De website moet jou namelijk ook aanspreken en daarnaast moet de website veilig zijn voor jouw bezoekers. Wanneer een bezoeker via jouw website door gestuurd word, wil je natuurlijk niet dat iemand op een foute website terecht komt. Je kunt daar namelijk zelf ook mee in aanraking komen. Het is daarom verstandig om altijd de website te controleren voordat je er zomaar links van gaat plaatsen. Een website hoeft namelijk niet iets positiefs te zijn.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.