Instagram volgers kopen, een koud kunstje

Instagram volgers kopen, een koud kunstje

Instagram is hot! Voorheen zat iedereen op Facebook maar daar is nu verandering in gekomen. Instagram heeft een zeer groot aandeel gekregen in de social media markt. Niet zo verwonderlijk natuurlijk dat Facebook de boel heeft overgekocht.Groot foto platform

Instagram is een foto platform waar je eenvoudig met je mobieltje foto’s kunt uploaden. De foto’s zijn vierkant van vorm en kunnen worden vergezeld met een kleine omschrijving. De omschrijving is vaak in de vorm van een kort stukje tekst en wat hashtags. Over de hashtags vertellen we straks iets meer. De foto’s kunnen geliked worden (hartje) en mensen kunnen daarom bovendien een reactie achterlaten. Het account noemt men profiel en dat kun je volgen. Zodoende komen er volgers tot stand. Elke foto die je deelt op Insta wordt automatisch gedeeld met je volgers. Zonder volgers heb je geen bereik dus ze zijn erg belangrijk.

 

Wat zijn Hashtags #

Hashtags zijn sleutelwoorden. Wil je iets vertellen over je foto dan zet je deze sleutelwoorden genaamd hashtags in. Heb je bijvoorbeeld een foto van een cocktail aan het strand dan kunnen de volgende hashtags relevant zijn: #strand #beach #cocktail #vacation.

Instagram heeft een zoekveld waar je een zoekwoord kunt invullen. De zoekfunctie gaat dan op zoek naar hashtags die overeenkomen. Zoek je dus naar beach en staat er bij een foto ‘#beach’, dan is er een match. Echter ben je niet de enige met ‘#beach’ en zijn er vele duizenden en soms wel miljoenen hits. Door likes en volgers op je profiel te hebben kom je sneller bovenaan en wordt je sneller gevonden.

 

Volgers zijn belangrijk

Om gevonden te worden op Instagram heb je naast volgers ook likes nodig op je foto. Instagram filtert namelijk de populaire profielen. Zoals je net hebt kunnen lezen is de hashtags ‘beach’ erg populair. Mede omdat het een Engelstalig woord is en het wereldwijd voorkomt. De kans dat jouw foto snel getoont wordt is dus vrij klein. Heeft je foto veel likes, reacties en heeft je profiel veel Instagram volgers dan wordt de kans een stuk groter dat je foto getoond wordt.

 

Instagram volgers kopen

Instagram volgers kun je kopen, net als likes en reacties. Hiermee help je de boel een handje en kan je profiel snel groeien tot iets waanzinnig groots. Als het balletje eenmaal gaat rollen kan er een heus sneeuwbal effect ontstaan en wordt je binnen korte tijd populair. Uiteraard hangt er alsnog vanaf of je wel goede hashtags blijft gebruiken zodat je ook gevonden kunt worden. Instagram volgers kopen is een koud kunstje. Dat bewijst Likes-Kopen.nl. Je bestelt daar namelijk eenvoudig honderden of duizenden volgers welke binnen korte tijd op je profiel erbij komen te staan. Geheel veilig en zonder risico. Het kan absoluut geen kwaad voor je profiel omdat alles 100% veilig werkt en uitvoerig is getest. De vele reviews laten je dan ook zien dat iedereen er erg blij mee is. Voor enkele euro’s kun je al van start. Een goede reden dus om het eens uit te testen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.