Veilig en anoniem internetten met een VPN Verbinding

Veilig en anoniem internetten met een VPN Verbinding

Heel lang was privacy en veiligheid voor mensen op internet niet zo belangrijk. Tegenwoordig is dit wel anders naar diverse grote schandalen zijn mensen veel voorzichtiger geworden. Wie anoniem en veilig op internet wil maakt dan ook gebruik van een VPN verbinding.



Veiligheid en Privacy

Mensen die gebruikt maakte van internet vonden veiligheid en privacy vaak onbelangrijk. Tot dat er steeds meer grote datalekken ontstonden, spam en malware haar intrede deed. Alles wordt van je gevolgd en gevoelige informatie lag zomaar ineens op straat. Veel mensen voelde zich ook onveilig op het internet.

Gratis VPN

Er zijn diverse gratis VPN diensten te vinden op internet. Alleen het probleem met gratis diensten ze zijn vaak sloom, onveilig en je hebt weinig keuze. Daarom is het verstandig om een voor een betaalde VPN verbinding te kiezen. Dit kost vaak maar een paar euro per maand maar is snel, veilig en betrouwbaar.

IP-adres van de VPN Server

Normaal als je zonder VPN surft op het internet wordt je al snel gevolgt. Met je eigen ip-adres bouw je en profiel op en weten heel veel site's al wat je intresses zijn. VPN, voorkomt dat je te achterhalen bent via je IP-adres. Je maakt dan namelijk niet direct verbinding met een website, maar met een VPN-server. Deze extreem goede beveiliging stuurt je vervolgens door naar de website. Hier door kun je veilig en vertrouwd internetten zonder dat je gevolgd wordt.

Beste betaalde VPN providers

Op internet is er een groot aanbod aan betaalde VPN providers. Om te zeggen welke de beste VPN is is moeilijk te zeggen. Op internet kun je wel makkelijk VPN verbindingen met elkaar vergelijken. Sommige willen een VPN gebruiken voor Netflix en andere gebruiken weer een VPN om geoblocking te voorkomen. Dus je kunt het beste zelf kijken en vergelijken en zo een VPN kiezen die bij je past.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel



© 2015 Korting, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.