App laten maken

App laten maken

Zoekt u een bedrijf die een app kan ontwikkelen? Wij van Epicwebsite kunnen u verder helpen! Wij zullen een app maken geheel naar uw wensen en behoeften. App laten maken

Een app laten maken voor jouw onderneming is een hele goede stap. Je kunt je klanten namelijk via de mobiele telefoon, iPad en tablet bereiken met jouw producten en/of diensten. Lees in deze tekst meer over het laten maken van een app.

Een mobiele app laten maken voor uw bedrijf is een hele goede stap. Zo krijgt u eenvoudig toegang tot actuele informatie over uw branche. En er zijn veel verschillende oplossingen als het gaat om mobiele apps, we kunnen een verscheidenheid aan oplossingen bieden, van iPhone tot Android-gebaseerde platforms en webgebaseerde oplossingen zoals responsieve sites, dus er is voor elk wat wils en het beste is dat de prijzen want deze diensten zijn de laatste jaren drastisch gedaald en de terugverdientijd is enorm.

Wat kost het om een app te laten maken?

Er is geen vaste prijs die je betaalt voor het laten maken van een app. Het ligt natuurlijk aan de wensen en behoeften van de opdrachtgever. De ene wilt een veel uitgebreidere app dan de ander. Vooral als je deze op maat wilt laten maken. Het ligt ook aan het webdesign bedrijf waarbij je de app laat maken voor jouw bedrijf. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen tarieven. En de ene heeft hogere kosten dan de ander.

Hoe maak je een eigen app?

Je kunt er voor kiezen om een app zelf te maken, maar wat de meeste ondernemers doen is een developer zoeken die een app kan bouwen. Je bent er dan vaak zeker van dat de app op een professionele manier gemaakt zal worden, omdat het wordt gedaan door iemand met meer ervaring. Een app kun je maken of laten maken voor IOS en Android. Het is handig om dit te doen, zodat meerdere klanten gebruik kunnen maken van de app. Het is erg zonde om een groot deel van de klanten te missen, omdat zij de mogelijkheid niet hebben om de app te kunnen downloaden. Zodra je een app maakt is het erg belangrijk dat je jouw ideeën goed opschrijft en uitwerkt. Als je het door een webdesign bedrijf laat maken, bespreek je al jouw ideeën en wensen met de developer.

Vervolgens maak je een grafisch design voor de app. Je zal bedenken hoe je de huisstijl van jouw bedrijf wilt terug brengen en laten zien in de app. Het is erg handig om de app eerst goed uit te testen, zodat je kunt bekijken waar er iets verbeterd zou kunnen worden. Je kunt dan ook zien of het gebruiksvriendelijk genoeg is voor de klant. Uiteindelijk ga je de app lanceren in de App en Google play store!

Wat levert een goede app op?

Apps werken overigens veel sneller dan een website. Alle grafische elementen bij een app zijn bij het downloaden van de app geïnstalleerd. De mensen van tegenwoordig houden niet van wachten en hebben liever dat alles zo snel mogelijk werkt. Als jij klanten wilt trekken en niet wil verliezen is het dus niet erg handig om het bij een website te houden. De klant hoeft de bedrijfsnaam niet op te zoeken in de searchbalk, want die staat al klaar op het scherm. Wij mensen houden van snelheid!

De meeste apps kunnen offline gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het bladeren door de catalogus waar de gebruiker geen internet voor nodig heeft. Een app is dus gebruiksvriendelijker. Als een bedrijf een app heeft geeft het ook meteen een professionelere uitstraling. De klanten hebben op deze manier meer vertrouwen in jouw bedrijf en zijn eerder geneigd om voor een product of dienst te betalen die het bedrijf aanbied. Wil je ook een app ontwikelen? Neem dan contact op met Epicwebsite voor meer informatie.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Epicwebsite, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.