Bestanden downloaden uit nieuwsgroepen

Bestanden downloaden uit nieuwsgroepen

Zoek jij een alternatief voor uTorrent? Of wil je meer weten over het downloaden vanaf het usenet netwerk? In dit artikel ga je in het kort meer vertellen over het downloaden uit nieuwsgroepen. Meteen enthousiast geworden? De beste nieuwsserver 14 dagen gratis proberenWat is een nieuwsgroep?

Nieuwsgroepen worden door zowel downloaders als uploaders gebruikt. In een nieuwsserver kun je bestanden downloaden die door andere gebruikers van het usenet netwerk zijn gepload. Om toegang te krijgen tot het usenet netwerk, heb je een nieuwsserver abonnement nodig. De kosten van een abonnement liggen rond de 3 tot 9 euro per maand. Dit varieert per nieuwsserver provider, en het pakket dat je afneemt. Zo krijg je bij de ene provider wellicht meer download snelheid dan bij een andere provider. Je moet het een beetje vergelijken met een telefoon abonnement dat je afsluit.

Beste nieuwsserver provider?

Op onze website usenet-downloaden.nl schrijven we handige informatie over het gebruik van usenet. En schrijven we reviews over nieuwsserver providers. Zo hoef jij geen uren lang te zoeken naar een goede provider, om toegang te krijgen tot het usenet netwerk.

Gratis Downloaden?

Als je nog nooit eerder gedownload hebt uit nieuwsgroepen, dan is het verstandig om een proefabonnement te nemen op een van de providers. De meeste usenet providers bieden een 7 tot 14 dagen proefperiode aan. Zo kun je kijken of het downloaden uit nieuwsgroepen iets voor je is.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Usenet, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.