Tweedehands Apple producten wel of niet kopen?

Tweedehands Apple producten wel of niet kopen?

Geen geld voor een dure Apple laptop of computer?
Dan is een Tweedehands Apple product misschien wel iets voor jouw en scheelt je veel geld.
Wel moet je op verschillende dingen letten bij het kopen van een tweedehands Apple product.Waarom een tweedehands Apple product kopen?

Hoezo zou je tweedehands Apple producten kopen en zijn deze wel te vertrouwen? Ik zal je enkele tips geven waar je op moet letten bij het kopen van tweedehands Apple producten.

Voordelen:

  • Goedkoper
  • Goede kwaliteit
  • Mooi design
  • Duurzaam

Nadelen:

  • Minder garantie
  • Soms kleine beschadegingen 

Als je op internet gaat zoeken vind je een groot aantal aanbieders van tweedehands Apple Producten en allemaal hebben ze hier andere namen voor. Sommige noemen het  Refurbished andere weer tweedehands er zit wel wat verschil in maar het belangrijkste is dat je je tweedehands Apple producten gewoon bij een betrouwbare partij koopt. Dit is dus niet via Marktplaats hier heb je geen enkele zekerheid vaak verouderde software of dat sommige dingen niet naar behoren werken. Je kunt je Apple producten ook kopen via diverse webshops en hier krijg je dan vaak 12 maanden garantie. Deze producten zijn helemaal nagekeken en hebben de nieuwste software maar zijn vaak wel stukker goedkoper. Zo kun je van alle voordelen van een Apple genieten alleen dan voor de helft van het geld. Ook een groot voordeel is dat de kwaliteit van de Apple producten vaak een stuk hoger is dan andere merken. Zo kan een Apple laptop makkelijk 8 jaar mee en zijn heel veel andere laptops vaak naar een aantal jaar al kapot, sloom of niet meer te gebruiken. 

Ik ben sinds een paar jaar overgestapt op tweedehands Apple producten want nieuwe vind ik gewoon te duur en bevalt met prima!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Korting, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.