Mythes over het kopen van YouTube-views

Mythes over het kopen van YouTube-views

Weet je dat er elke minuut meer dan 300 uur aan video-inhoud wordt geüpload naar YouTube? Naarmate YouTube meer verzadigd raakt, wordt het steeds moeilijker om kijkers naar je inhoud te trekken en YouTube-weergaven te verwerven. Als gevolg daarvan is het kopen van weergaven een steeds populairdere manier geworden om meer kijkers snel en zonder problemen te bereiken.Versnel de organische groei van je video

Het kopen van YouTube-weergaven biedt verschillende voordelen. Het belangrijkste is dat het kopen van weergaven zal bijdragen aan het versnellen van de natuurlijke, organische groei van je video's en je kanalen. Video's met een hoger aantal weergaven (of deze weergaven zijn gekocht of organisch zijn verzameld) worden over het algemeen als aantrekkelijker beschouwd, wat op zijn beurt meer verkeer genereert. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je twee verschillende versies van hetzelfde nummer ziet. Laten we aannemen dat Video A 20.000 weergaven heeft terwijl Video B slechts 300 weergaven heeft. Op welke video klik je? In de overgrote meerderheid van de gevallen gaan YouTube-gebruikers ervan uit dat Video A beter is, simpelweg omdat het meer weergaven heeft. Daarom kan het kopen van YouTube-weergaven een basis bieden voor het aantrekken van echte kijkers in de toekomst, waardoor de zichtbaarheid van je inhoud wordt vergroot.

 

Verbeter de zichtbaarheid van je inhoud

Helaas horen of nemen de meeste mensen negatieve dingen aan over het kopen van YouTube-weergaven. Ze gaan ervan uit dat het kopen van weergaven inherent 'slecht' is en dat hierdoor hun inhoud wordt verwijderd. Het komt erop neer dat dit niet verder van de waarheid kan zijn. Wanneer je ervoor kiest om weergaven van kwaliteitsleveranciers te kopen, verbetert je de zichtbaarheid van je inhoud aanzienlijk. Laten we een paar fabels over het kopen van YouTube-weergaven bekijken.

 

Illegaal om YouTube-weergaven te kopen

Het kopen van YouTube-weergaven is op geen enkele manier illegaal. Opgemerkt moet worden dat er enkele tactieken zijn die tegen de servicevoorwaarden van YouTube (TOS) ingaan, zoals botviews of mensen misleiden om een ​​video te bekijken, maar zelfs dan zijn ze 100% legaal.

 

Je video wordt verwijderd

Dit klopt niet. Je video wordt niet verwijderd omdat je weergaven koopt. Als je weergaven van goedkope providers koopt, kunnen je weergaven op een gegeven moment afnemen, maar wordt je video hierdoor niet verwijderd. YouTube verwijdert alleen video's die illegale inhoud hebben of inhoud hebben tegen de Servicevoorwaarden ingaan. Bovendien is het kopen van weergaven niet expliciet in strijd met de TOS van YouTube. Hierbij moet worden opgemerkt dat in het Partner Program-beleid van YouTube staat: "Gebruik geen sites en hulpprogramma's van derden om automatisch kunstmatige abonnees of weergaven te genereren." Als je echter geen partner bent en geen inkomsten genereert voor je video's, dan gaat het kopen van views niet expliciet in tegen de servicevoorwaarden van YouTube.

Zoek een kwalitatief goede aanbieder

Het is belangrijk om een ​​aanbieder van hoge kwaliteit te kiezen. Je kunt menselijke views zonder kopen zolang je geen externe leverancier bent. Geautomatiseerde weergaven gaan echter tegen de voorwaarden van YouTube in, wat de strategie wat riskanter maakt. Je moet er volledig zeker van zijn dat je koopt bij een provider die nooit gebruikmaakt van geautomatiseerde technieken, zoals view bots.

 

Je account wordt verbannen

Nogmaals, je account wordt alleen geblokkeerd als je video's plaatst met illegale inhoud of inhoud tegen de Servicevoorwaarden van YouTube. Als je weergaven van een gerenommeerde provider koopt, wordt je account niet simpelweg verbannen omdat je weergaven koopt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.