Risico verkleinen tegen vogelgriep

Risico verkleinen tegen vogelgriep

Als je zo min mogelijk kans wil hebben op de vogelgriep dan is het verstandig dat je de weerstand gaat verbeteren. Dit kun je doen door meer groente en fruit te eten. Daarnaast is het ook belangrijk dat je afwisselend blijft eten. Toch kan het zijn dat je het in je hebt dat je weerstand altijd wat lager is dan dat van anderen, dan zijn er nog meer maatregelen die je kunt nemen om e kans op groep te verkleinen. Om te beginnen kun je er voor kiezen om Tamiflu te gaan slikken. Dit kun je doen wanneer je griepverschijnselen hebt, maar je kunt het ook al vooraf pakken. Stel dat je bij iemand in de buurt bent geweest die vogelgriep heeft, dan dien je binnen twee dagen Tamiflu te gaan gebruiken zodat je een kleine kans hebt om vogelgroep te krijgen. Het is belangrijk dat je snel handelt, anders is de kans groter dat je zelf ook vogelgriep krijgt.

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een mondmasker. Het zou zomaar kunnen zijn dat een iemand die bij je thuis woont, vader, moeder, een broertje of zusje de vogelgriep heeft. De kans is groot dat het zich dan snel in huis gaat verspreiden. Hoog tijd op het risico te verkleinen tegen de vogelgriep. Maak dan gebruik van een mondmasker. Deze kun je dan opdoen wanneer je binnen in huis bent, de bacteriën vliegen namelijk rond. Het is belangrijk dat je dit mondmasker ook goed op blijft houden en wanneer je naar buiten gaat zou je dit mondmasker even af kunnen doen. Je zou het mondmasker kunnen combineren met het gebruik van Tamiflu. Dit middel is namelijk goed om vogelgriep te behandelen en te bestrijden. Misschien twijfel je welk middel je het beste kunt gebruiken, dan is het toch verstandig om even met de huisarts te overleggen wat hij aan zou raden. In ieder geval dien je ook aan je weerstand te blijven werken. Het hele jaar door kun je weerstand verbeteren, gezond eten, genoeg groente en fruit nemen en de tijd nemen om lekker te eten. Ga eens uitgebreid voor jezelf koken, een flinke portie verse groente er bij doet wonderen. Het zal je goed doen om eens lekker gezond te eten, als je dan toch last krijgt van de vogelgriep kan dit ook komen omdat er mensen in je omgeving deze griep hebben. Neem dan snel maatregelen, regel een mondkapje en zorg voor Tamiflu, hopelijk ben je er dan snel vanaf.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 mier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.