Verpleegoproepsysteem ondersteunt jouw zorg

Verpleegoproepsysteem ondersteunt jouw zorg

De zorg heeft te maken met een hoge druk. Om deze druk te verlichten kan een verpleegoproepsysteem helpen bij zorgprocessen en de kwaliteit op peil houden. Steeds meer ouderen hebben zorg nodig. De zorgvraag groeit en tegelijkertijd blijft en aantal zorgverleners gelijk. De zorg zal het moeten doen met minder handen en dit kan ten kosten gaan van de kwaliteit. Ons medisch oproepsysteem kan een grote bijdrage leveren aan het verlichten van de werkdruk. In dit artikel vertellen wij meer over onze zorgoplossing.Laat ons jouw zorg ondersteunen

Met onze oproepsystemen kunnen we de huidige zorgprocessen ondersteunen. Met de nadruk op ondersteunen. Onze zorgoplossing kan namelijk de huidige processen integreren in één systeem. Dit zorg voor minder drastische veranderingen voor jouw zorgorganisatie. Ons oproepsysteem kan bestaan uit sensoren knoppen en videobewaking. Door alles te koppen aan elkaar. Kan er met één bedieningspaneel worden gehandeld. Dit bedieningspaneel kan door elke zorgverlener gedragen worden. Het bedienen gaat via een mobiele app. Met een druk op de knop zijn de juiste zorgverleners snel gearriveerd op de plek van de noodsituatie. Door deze snelle en betrouwbare communicatie heeft de zorgverlener meer ruimte om juist te handelen.

Personalisatie

Met ons verpleegoproepsysteem kan er op basis van de zorgvraag een gepersonaliseerd systeem worden gemaakt. Wij begrijpen namelijk goed dat elke patiënt, cliënt en bewoner een andere zorgvraag heeft. Door onze uitgebreide zorgoplossing kunt u goed inspelen op de behoefte van elke zorgvrager. Op deze manier wordt de zorg op een veilige manier verdeeld.

Een betrouwbaar communicatiesysteem

Ons systeem wordt door meer dan honderd zorgorganisaties gebruikt. Dit komt door onze mogelijkheden om de oplossing op maat te maken voor zorgorganisaties. Bij ons is veel mogelijk op het gebied van integreren. Het oproepsysteem is bij ons ook uit te breiden met sensorische bewaking en akoestische bewaking. Door onze expertise en specialistische kennis is voor ons geen probleem te moeilijk om op te lossen.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Neem dan  contact met ons op.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.