A'dam Doctors: Huisarts Amsterdam Centrum

A'dam Doctors: Huisarts Amsterdam Centrum

A'dam Doctors is dé huisarts in het centrum van Amsterdam. Zowel voor omwonenden als voor bezoekers van de hoofdstad is dit dé plek om informatie te krijgen en eventueel behandeld te worden.A’dam Doctors: een huisarts in het centrum van Amsterdam

A'dam Doctors in het centrum van Amsterdam is dé huisarts als je op zoek bent naar een huisarts in hartje Amsterdam. Een moderne huisartsenpraktijk aan de Spuistraat, wat wil je nog meer? Behalve natuurlijk 100% gezond zijn en niet naar de huisarts hoeven. Maar als je dan toch moet, dan biedt het enthousiaste team van vaste medewerkers van A'dam Doctors persoonlijke zorg in een rustige en ontspannen sfeer.

U kunt in de geavanceerde, nieuwe praktijk rekenen op hun betrokkenheid en deskundige hulp. Zij zien erg uit naar het werken in hun nieuwe onderkomen en streven ernaar voor jou een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waar je zich op je gemak voelt.

Locatie A'dam Doctors

Met een locatie als deze is een bezoek aan de huisarts altijd binnen handbereik, ervan uitgaande dat je natuurlijk in het centrum van Amsterdam woont of als toerist de hoofdstad bezoekt. Op de tweede verdieping van het Spui Medisch Centrum (Spuistraat 239) is A'dam Doctors te vinden. De huisartsenpraktijk is gevestigd boven het stadsziekenhuis OLVG (Spuistraat) en voor de praktijk gebruik je de ingang aan de rechterkant. De tweede verdieping is te bereiken met de lift of de trap. Op deze verdieping is ook nog een apotheek gevestigd, hierdoor kun je ook direct medicijnen ophalen mocht dit nodig zijn.

Informatie van: www.Adamdoctors.nl.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Adamdoctors, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.