Wat is zijnsoriëntatie?

Wat is zijnsoriëntatie?

Als mens verdiep je graag je zijn. Hoe groter de verrijking, hoe meer je tot bloei komt. Mensen zijn daarom voortdurend op zoek naar mogelijkheden dit te realiseren. Dit kan onder meer door zijnsoriëntatie. Ben je op zoek naar een zinvoller bestaan? In dit blogartikel gaan we dieper in op het begrip zijnsoriëntatie, welke toegevoegde waarde het heeft en hoe het jou tot bloei brengt. Wat is zijnsoriëntatie? 
Zijnsoriëntatie kun je ook wel zien als een pad die bedoeld is voor mensen die graag betekenis geven aan hun leven. Het is een soort praktische vertaling van het begrip spiritualiteit en een holistische manier om je persoonlijkheid beter te leren begrijpen. Het brengt je als het ware in contact met je diepste zijn. Dit resulteert er uiteindelijk in dat je beter omgaat met jezelf en je je plekje in de wereld inneemt. 

Het belang van zijnsoriëntatie 
Wat levert zijnsoriëntatie je nu eigenlijk op en welke toegevoegde waarde heeft het? Wij zetten een aantal voordelen voor je op een rij: 

- Het brengt je in contact met je echte ik. 
- Je kijk op de dagelijkse realiteit verandert op positieve wijze. 
- Je leert meer te beleven in berusting. 
- Accepteren en loslaten gaat eenvoudiger dan voorheen. 

Het is dus zeker van toegevoegde waarde voor jezelf en de wereld om je heen. 

Breng jezelf tot bloei 
Wil jij bewuster worden van jezelf en de wereld om je heen? Dan is het zeker de moeite waard om met zijnsoriëntatie aan de slag te gaan. Het verdiept en verrijkt je leven en is daarom een blijvende aanvulling op je huidige bestaan. Er zijn diverse cursussen die je kunt volgen om zijnsoriëntatie verder vorm te geven in je leven. Kijk voor een cursus of training bij jou in de buurt en meld je direct aan.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Maikel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.