Pinwheels, wat kun je ermee?

Pinwheels, wat kun je ermee?

Wat is een BDSM Pinwheel en wat kun je er nou eigenlijk mee? Een pinwheel is een sexspeeltje dat veel wordt gebruikt in de BDSM-wereld. Oorspronkelijk komt het uit de medische wereld en wordt het gebruikt om de zenuwuiteinden te testen.Deze tandwiel wordt in de medische wereld ook wel het wartenberg wheel genoemd. De wartenberg tandwiel wordt herkend door de scherpe puntjes aan het tandwiel en het lange handvat. Ben je nieuwsgierig? Lees hieronder wat je er op sexueel gebied mee kan doen.

Hoe gebruik ik een pinwheel voor sm?

Een pinwheel wordt al geruime tijd gebruikt in de BDSM-wereld en is daar ook een zeer gewaardeerd BDSM seksspeeltje. Hier wordt het ook wel een BDSM pinwheel of SM tandwiel genoemd. Een BDSM pinwheel wordt gebruikt om je partner of jezelf een prikkelend of als je ervan houd een pijnigend gevoel te geven. Dit ligt er helemaal aan hoe hard jij of je partner drukt en wat voor pinwheel er wordt gebruikt. Wat je bijvoorbeeld kan doen is de pinwheel over diegene zijn of haar rug, buik, benen of voeten rollen, dit kan lijden tot sporen van puntjes op iemands lichaam (ligt eraan hoe hard diegene drukt). Er zijn mensen die hier op kicken. Het prikkelende gevoel krijg je door vooral niet hard te drukken. De puntjes drukken dan zachtjes in de huid en dit kan een aangename prikkelende ervaring geven.

Online een BDSM pinwheel kopen?

Wil je discreet online een goedkope BDSM pinwheel kopen? Dat kan! Voor BDSM pinwheels zoals de wartenberg wheel ben je hier bij BDSM shop Desire helemaal op de juiste plek. Zin in een opwindend BDSM spel als de beginner of voor de gevorderde? Bekijk dan nu snel ons uitgebreide assortiment Pinwheels en speel met je partner het heerlijk spel.

Voor alle BDSM pinwheels geldt: voor 22:30 besteld is de volgende dag discreet verzonden in huis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Jessica, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.