Waar is da feestje? Hier is da feestje!

Waar is da feestje? Hier is da feestje!

Nu nog een geschikt cadeau vinden om mee te nemen naar de fuif. Gaat het om een klassiek hengstenbal? Helemaal mooi! Dan kun je voorlopig voor de laatste keer je beste vriend eens goed voor schut zetten.Natuurlijk moet de aanstaande bruidegom dan wel een goed gevoel voor humor hebben. Je wilt hem niet vernederen tegenover de rest van het gezelschap, tenzij je diepe wraakgevoelens koestert of iets dergelijk. Maar daar gaan we hier even niet vanuit.

Nee, we willen je helpen bij het uitzoeken van een passend cadeau. Dat hoeft niks met z’n trouwerij te maken te hebben want daar krijgt hij al aparte geschenken voor. Concentreer je liever op iets dat op deze jongen persoonlijk slaat.

Put uit ervaring

Tijdens een vrijgezellenfeest gaat het gezelschap meestal verkleed. De meest uitbundige uitdossing is natuurlijk voor het feestnummer zelf! Kies daarom een vermomming voor hem uit die direct met hem te maken heeft. Wellicht is hem ooit iets gênants overkomen of heeft hij een bepaalde aversie of fobie. Misschien voor een bepaald dier, of is hij juist op een andere manier aan een specifiek beest verbonden? Dan wordt dat zijn kostuum! Of jullie ook op die manier verkleed gaan, is dan helemaal aan jullie.

Drank

Op het feit dat jullie broer, neef of vriend straks het vrijgezellenleven achter zich gaat laten, moet natuurlijk veel en regelmatig geproost worden. Zorg echter dat jullie niet in de problemen komen en laat in ieder geval één lid van jullie gezelschap het hoofd helder houden. Liefst jullie allemaal, natuurlijk. Wees verantwoordelijk, ook met een slok op! EN DOE JE GORDEL OM - ja mamma…

Presentje

De avond is pas echt geslaagd wanneer iedereen iets heeft meegebracht dat een zekere connectie heeft met the groom to be. Ofwel kies je een fopcadeau, zoals een opblaasbaar schaap waarmee hij nog één keer van bil kan gaan voordat hij het jawoord geeft. Ben je bang dat hij zijn aanstaande niet genoeg van jetje kan geven tijdens de huwelijksnacht? Geef die jongen dan een dildo mee! Nogmaals, zorg ervoor dat je hem iets geeft waar hij zelf ook om kan lachen. Anders is de lul, euhm, lol er wel snel af.

Geniet van jullie laatste feest in de originele bezetting!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.