Hoe ik met een e-sigaret kon stoppen met roken

Hoe ik met een e-sigaret kon stoppen met roken

Sinds mijn 14e jaar heb ik altijd gerookt. En veel.. dat moest stoppen!! Ik besoot me te verdiepen in het elektrische roken. Zo stuitte ik op een goede informatie site over elektrische sigaretten. E-sigaret Dampen nl Op E-sigaret Dampen.nl stond werkelijk alles waar ik naar zocht. Inclusief leuke linkjes naar een externe website die goedkoop e-sigaretten aanbood. Eerst heb ik de hele site goed doorgelezen. Over de gevolgen van het elektrisch roken tot aan welke vloeistoffen ik kon gebruiken ter vervanging van mijn tabak. 

Daar was ik nog best even druk mee. Maar hoe meer ik las op deze site, hoe vastberadener ik werd om mijn besluit om te stoppen met roken door te zetten. Ik ging naar de voorgestelde pagina om de beste e-sigaret te kopen en deze kreeg ik dan ook keurig netjes de volgende dag thuis. Ik had de hele dag verder niet meer gerookt, dus ik was blij dat de postbode kwam :)

uiteindelijk heb ik alles gedaan volgens de handleiding en ondertussen heb ik al 2 weken niet meer gerookt. Wel gedampt, maar dat is volgens de website nniet hetzelfde.

Ik zal jullie op de hoogte houden over lichamelijke verbeteringen zodra ik ze merk. Tot op heden (na 2 weken dus) merk ik nog niet veel, maar mijn humeur is wel verbeterd, net als mijn nachtrusten. Daardoor ben ik wel fitter. Ik denk niet dat dit al door de verdwijning van tabak komt, maar eerder door het beter slapen snachts. 

Maar... ik houd jullie op de hoogte.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Andrea, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.