healthcare netherlands

healthcare netherlands

Wij bieden producten op het gebied van toegankelijkheid

Ümagine Healthcare is van mening dat toegankelijkheid een fundamenteel recht is, net als gelijkheid en respect. Ons doel is toegankelijkheid naar een hoger level te tillen.

We werken samen met onze partner in India, Arcatron Mobility, om kwalitatief hoogstaande producten zoals douchestoelen en toiletstoelen te leveren aan klanten én partners in Europa.
 

healthcare netherlandsFrido2000

De Frido 2000 is een verrijdbare douchestoel ontworpen om de hygiëneroutine voor ouderen en personen met beperkte mobiliteit te vergemakkelijken. Het stelt zorgverleners in staat om de rolstoelgebruiker op een veilige en gemakkelijke manier naar het toilet te begeleiden. Met tal van functies, zoals comfortabel beklede stoelen, een uitsparing aan de voorzijde en coating van automobielkwaliteit, is Frido 2000 uw perfecte zorgverlener.

Frido Prime

De Frido Prime (voorheen SAS 100 genoemd) is een verrijdbare douchestoel die is ontworpen voor senioren en personen met beperkte mobiliteit om op een veilige en gemakkelijke manier toegang te krijgen tot een douche of een toilet. Doordat de hoogte zonder gereedschap ingesteld kan worden, maakt dit de overdracht naar bed nog eenvoudiger en maakt dit het mogelijk om over verschillende toilethoogtes te rollen. De waterdichte en gemakkelijk te desinfecteren kussens zorgen voor handhaving van hygiënenormen. De gebruiksvriendelijke montage zonder gereedschap zorgt ervoor dat de stoel eenvoudig in uw auto past zodat u deze mee kunt nemen op reis. Het frame van de Frido Prime is corrosiebestendig en ontworpen met het oog op comfort en veiligheid.

Frido Go

De FRIDO GO is een multifunctionele douche- en toiletrolstoel die bedoeld is als de ultieme reisgenoot. De rolstoel kan binnen 60 seconden uit elkaar worden gehaald zonder gereedschap en kan in een tas worden vervoerd. De FRIDO GO is speciaal ontworpen voor de douche. Gemaakt van duurzame materialen functioneert hij als geen ander dit noemen we ook wel een Mobiele Toiletstoel. Met een roestvrijstalen behuizing, volledig draaibare armleuningen, een volledig draaibare voetsteun, toegang aan voor-/zijkant voor hygiëne, in hoogte verstelbare zwenkwielen en grote wielen is de stoel zeer compleet. De FRIDO GO streeft naar een perfecte harmonie tussen functionaliteit en draagbaarheid, en neemt geen genoegen met slechts een van die twee. Met de FRIDO GO claim je de vrijheid terug om te reizen en meer te doen!


© 2015 Rmdplay, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.