AED kopen bij AEDmaster

AED kopen bij AEDmaster

AED kopen bij AEDmaster, zou luidt de titel van dit artikel. Dit artikel is een introductie van AEDmaster. Wie is AED master en waar staan wij voor? Eigenlijk zegt de naam het al.Waarom een AED kopen bij AEDmaster?

Een AED kopen bij AEDmaster? Dat kan, maar wij zijn meer! AEDmaster is speciaal opgericht voor een ieder die graag zijn of haar steentje wil bijdragen. Iedereen heeft wel iemand in zijn/haar omgeving zitten die overleden is door een hartaanval of te maken heeft gehad met hartfalen. Voor ons is dit ook het geval. Daarnaast zijn wij al jaren werkzaam in de veiligheidsbranche. Wij hebben veel ervaring met het geven van aed/renimatie cursussen, het opstellen van noodplannen en natuurlijk ook de verkoop van gerelateerde AED producten. Uiteindelijk hebben alle bovenstaande punten geleid tot de oprichting van AEDmaster. 

Meer dan alleen het (ver)kopen van AED's

Wij vinden het belangrijk om, naast de verkoop van AED's, ook ons steentje bij te dragen op maatschappelijk vlak. Wij bereiken dit door; voorlichting te geven, het belangeloos beschikbaar te stellen van AED's (bij speciale evenementen) en sponsoring van buurt AED's. Daarnaast proberen wij de bewustwording te vergroten door veel extra informatie te verschaffen omtrent de AED en het gebruik hiervan. 

Het volgende artikel zal dieper ingaan op de betekenis van de AED. Heeft u vragen of wenst u, over een bepaald onderwerp, meer informatie dan kunt u ons dat laten waten.


© 2015 aedmaster, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.