E-liquid en e-liquid smaken

E-liquid en e-liquid smaken

E-liquid en de diverse smaken

Zoals in een eerder hoofdsukje al vermeld is natuurlijk de juiste sigaret erg belangrijk. Maar nu volgt een onmiskenbaar deel van het succes van uw elektrische sigaret. Namelijk het kopen van de juiste e-liquid.E-liquid en de diverse smaken

We hadden het eerder al over het belang van de juiste e-sigaret indien u de e-sigaret gebruikt met als doel om te stoppen met roken. Maar nu volgt een zeker niet minder belangrijk onderdeel van het succes van uw elektrische sigaret. Namelijk het kopen van de juiste e-liquid. Uiteraard is het belang van een lekkere smaak onnodig om uit te leggen, immers bij een vieze smaak zult u niet elektrisch roken. Darom begint het al direct bij het aankruizen van de smaakrichting. Voor mensen die net van het roken afkomen, of nog roken, is dit logischerwijze een smaak die uw huidige tabaksproduct op zn minst evenaart. Daarom zijn tabakssmaken bij de e-liquids de meest verkochte smaken. Gevolgd door menthol, daarna fruitsmakende e-liquids en als afsluiter de specials zoals cocktails, koekjes en andere lekkernijen. Dit alles met als doel om u van de sigaret af te houden. En vaak met succes, tenminste wel in onze webshop!

Maar wat ook van belang is is de samenstelling van uw e-liquid. Zo zal een beginnende damper een elekrische sigaret gebruiken met een weerstand boven de 1,0 ohm, en dan heeft u een e-liquid nodig die vooral PG en nicotine bevat. Hoe lager de weerstand is van uw apparaat, hoe hoger het VG gehalte van de door u gebruikte e-liquid hebben mag. EA-Sigaret is dan ook bij uitstek een webshop met ontzettend veel keuze in e-liquids met verschillende PG/VG verhoudingen. EA-Sigaret probeert namelijk niet alleen de lekkerste smaken aan te bieden, maar ook de e-liquid die past bij uw behoefte. Uiteraard alles verkrijgbaar in meerdere nicotinesterktes. 

Als u dus al elektrisch rookt, en u wilt de beste e-liquid kopen, onthoud dan dat EA-Sigaret altijd datgene heeft wat u zoekt, en dan ook nog altijd goedkoop.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Andrea, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.