Emsculpt behandelingen, alle feitjes op rij

Emsculpt behandelingen, alle feitjes op rij

In de steeds veranderende wereld van plastische chirurgie en dermatologie is er geen tekort aan behandelingen voor diegenen die vet willen verliezen en hun lichaam willen modelleren. Maar Emsculpt, de door de FDA goedgekeurde niet-chirurgische lichaamscontourenbehandeling die vorig jaar voor het eerst op de scène verscheen, is een klasse apart.Emsculpt staat bekend om zijn indrukwekkende spierverstevigende en vetverbrandende eigenschappen - en de niet-invasieve behandeling vereist geen downtime achteraf. Maar wat is dit apparaat met hoge intensiteit precies? We hebben een groep experts geraadpleegd om erachter te komen. We spraken met Dr. Arash Akhavan van de Dermatology and Laser Group, Dr. Paul Jarrod Frank, de Celebrity Cosmetic Dermatologist en oprichter van PFRANKMD, en Adriana Martino, de eigenaar van SKINNEY MedSpa, om meer te weten te komen over de technologie achter Emsculpt, om erachter te komen wie is een goede kandidaat voor behandeling en hoe patiënten hun resultaten na de procedure kunnen maximaliseren.

Hoe werkt Emsculpt?
Emsculpt maakt gebruik van de allernieuwste technologie om uw lichaam strakker te maken en vet te helpen verwijderen. Zoals Dr. Akhavan uitlegt, is de naam Emsculpt eigenlijk afgeleid van de wetenschap achter de behandeling. "De eerste twee letters - de E en de M in Emsculpt - zijn de technologie erachter," zei Dr. Akhavan. "Het gebruikt elektromagnetische energie om de spieren te laten samentrekken in het gebied dat u behandelt." Dr. Akhavan voegde eraan toe dat het proces vergelijkbaar is met hoe we onze spieren op natuurlijke wijze samentrekken. "Emsulpt neemt dat proces veel sterker over dan ons lichaam kan", vervolgt hij. "Door deze elektromagnetische energie te gebruiken, doen de spieren zogenaamde supermaximale contracties."

MEER VAN STAD & LAND
Audrey Hepburn's stijlregels

Video afspelen
Dr. Frank legt uit dat deze omstandigheden helpen om verbluffende resultaten te bereiken. "De technologie wekt 20.000 supramaximale spiercontracties op die niet haalbaar zijn door vrijwillige contracties - vergeleken met 20.000 volledige contractie crunches of squats in 1 sessie", vertelde Dr. Frank aan T&C. "Wanneer het spierweefsel wordt blootgesteld aan supramaximale contracties, wordt het gedwongen zich aan dergelijke extreme omstandigheden aan te passen. Het reageert met een grondige hermodellering van de innerlijke structuur die resulteert in spieropbouw en vetverbranding." Over het algemeen zegt Dr. Frank dat de "revolutionaire behandeling" werkt om vet te verbranden en spieren op te bouwen om je lichaam te modelleren.

ADVERTENTIE - VERDER LEZEN HIERONDER
Hoe is Emsculpt anders dan andere vetverwijderingsprocedures?
Er zijn tegenwoordig grote verschillen tussen Emsculpt en andere vetverwijderingsprocedures. "Op een heel belangrijke manier is er geen ander apparaat dat daadwerkelijk spieren versterkt of opbouwt," zei Dr. Akhavan. "De manier waarop de emsculpt werkt, is door ervoor te zorgen dat deze spieren in 30 minuten 20.000 keer samentrekken, en dat bouwt spierweefsel op, net als tijdens het sporten, maar in veel grotere mate. Het verbrandt de lokale vetopslag omdat deze spieren calorieën nodig hebben om ze te voeden. deze samentrekking. "

Deze inhoud is geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

Dr. Frank was het ermee eens dat dit het eerste apparaat is dat vet verwijdert door "de onderliggende spier te trainen". Hij voegde eraan toe: "Door de FDA goedgekeurd voor het versterken, versterken en verstevigen van de buik en billen, levert Emsculpt superieure contourresultaten die bestaande niet-invasieve lichaamsvormende therapieën niet kunnen evenaren."

"Dit is geen behandeling voor gewichtsverlies; het is het beste voor mensen die al in goede conditie zijn en dient als een 'kers op de taart' behandeling. Ik geloof dat dit soort technologie zal doen voor het lichaam, wat Botox deed voor de gezicht." Zei dr. Frank.

Wie is een goede kandidaat voor de procedure?
Emsculpt past niet bij iedereen. Zoals Dr. Frank uitlegt, "zijn de" ideale kandidaten magere, relatief fitte patiënten die op zoek zijn naar die extra definitie in de buik en lift in hun billen die hun eigen inspanningen niet kunnen bereiken. "

Dr. Akhavan voegt eraan toe dat mensen met veel gegeneraliseerd lichaamsvet geen groot verschil zullen zien met Emsculpt. In plaats daarvan raadt hij het aan aan patiënten die actief zijn maar een klein hardnekkig gebied hebben, goede kandidaten zijn voor behandeling. "We kunnen daar vanaf komen, en zelfs de definitie zien als een sixpack", legt Dr. Akhavan uit Wil je meer informatie over Emsculpt? Bekijk hier de kosten van een Emsculpt Behandeling.

Emsculpt is populair bij zowel mannen als vrouwen, en het is ook een goede optie voor patiënten die herstellen van een blessure. "Het is erg populair bij atleten en patiënten die herstellen van sportblessures," zei Dr. Akhavan. "We krijgen veel verwijzingen van fysiotherapiecentra, omdat het een snelle manier is om de spiergroepen die door een blessure verzwakt zijn, te versterken."

ADVERTENTIE - VERDER LEZEN HIERONDER
SKINNEY MedSpa-oprichter Martino voegde eraan toe dat de ideale kandidaat iemand is die een specifiek doel voor gewichtsverlies heeft, of "gewoon mannen en vrouwen die graag meer definitie en toon willen bereiken"

Personen met metaal of elektronica, zoals een pacemaker, die ergens in hun lichaam zijn geïmplanteerd, of patiënten met een voorgeschiedenis van spierproblemen zoals gecompliceerde hernia's, zijn niet geschikt om Emsc te krijgen


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 jaron1231, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.