Milieubewust hout stoken met een pelletkachel

Milieubewust hout stoken met een pelletkachel

RR Pelletkachel is een groothandel en dealer van pelletkachels. Door de jarenlange ervaring zijn ze de pelletkachel specialist van Nederland geworden. Daarnaast levert RR pelletkachel ook aan verschillende landen in Europa.Ze hebben meer dan 800 pelletkachels op voorraad. Als je online een pelletkachel besteld zal deze binnen 48 uur (op werkdagen) gratis aan huis geleverd worden. Op de producten van RR Pelletkachel rust een garantie van 2 jaar zodat u waar voor je geld krijgt. Mocht u niet zelf een pelletkachel willen of kunnen installeren kunnen wij dit ook voor je doen. Dit doen wij, vanzelfsprekend, volgens de voorschriften en op een veilige manier. Voor vragen of pelletkachels, je bestelling of andere vragen of opmerkingen kan je contact met ons opnemen!

Pelletkachel

Simpel gezegd is een pelletkachel een luxe variant van een houtkachel. Met een pelletkachel wordt geheel automatisch de dosering van houtpellets geregeld. Pellets worden gemaakt van zaagsel en water wat op hoge druk door een matrijs wordt geperst. Hierdoor ontstaan er staafjes die ‘pellets’ genoemd worden. De pellets zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hoe lichter de kleur van de pellet hoe makkelijker ze ontbranden. Daarom raden wij aan om lichter gekleurde pellets te gebruiken. Door de automatische dosering van de pellets ontstaat er een continue verbranding en wordt de ruimte waar de kachel staat gelijkmatig verwarmd. De pelletkachels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. Kijk gerust rond in onze showroom in Tolbert waar wij een hoop pelletkachels brandend hebben staan! Een pelletkachel kopen kunt u doen in onze online webshop!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.