Creatief bezig met Diamond Painting

Creatief bezig met Diamond Painting

Bij het lezen van de titel van dit blog denk je misschien “Diamond Painting, wat is dat?”. Diamond Painting is een creatieve manier om afbeeldingen te maken op een heel simpele manier. Iedereen kan het. Je hoeft niet creatief te zijn om het te kunnen, het enige wat je wel moet hebben is een beetje geduld, want het is wel een secuur werkje. Je kunt online Diamond Painting pakketten bestellen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Je kunt er mooie wanddecoraties mee maken waar je vele jaren plezier van zult hebben.Maak een eigentijdse woonaccessoire met Diamond Painting

Wil jij wel wat anders aan de muur dan een trouwfoto of een stilleven? Wil jij iets dat eigentijds is en wat je bovendien zelf hebt gemaakt? Dan is Diamond Painting echt iets voor jou. Je kunt online pakketten bestellen met een afbeelding voorzien van een waxlaag. Hierbij krijg je doosjes met gekleurde ‘diamantjes’ die je vervolgens stuk voor stuk op de afbeelding moet plakken zodat uiteindelijk een fraaie decoratie ontstaat. Het voordeel van Diamond Painting is dat je er ieder gewenst moment mee kunt beginnen en ook weer stoppen. Elke dag een uurtje werken aan je creatie zorgt ervoor dat je uiteindelijk een prachtig resultaat krijgt waar je met recht trots op kunt zijn.

Een persoonlijke Diamond Painting maken

Je kunt een Diamond Painting wanddecoratie maken van een bestaande afbeelding. Maar je kunt bij veel aanbieders ook een eigen foto insturen die vervolgens in steentjes wordt gemaakt die je zelf mag opplakken. Zo’n persoonlijke foto als Diamond Painting aan de muur is natuurlijk extra bijzonder want die heeft verder niemand. Het is weer eens wat anders dan een gewone canvas met een afdruk van je favoriete foto.

Zo maak je een persoonlijke wanddecoratie

Diamond Painting leent zich bij uitstek voor het maken van een zeer persoonlijke wanddecoratie. Het is immers iets wat je zelf hebt gemaakt en dat geeft extra voldoening. Het opplakken van de steentjes is niet moeilijk en kan zelfs door kinderen worden gedaan. Het is wel een secuur werkje en je moet wel je hoofd erbij houden zodat je de juiste kleur op de goede plaats plakt. Ook zijn de steentjes natuurlijk erg klein en moet je er voorzichtig mee omgaan zodat ze niet over de grond rollen en zo zoek raken. Ga er dus altijd even goed voor zitten als je aan je Diamond Painting creatie gaat werken.

De mooiste Diamond Paintings vind je natuurlijk online

Diamond Painting pakketten zijn op verschillende plaatsen online te bestellen. Maar er zit wel flink wat verschil in de kwaliteit. Ga dus niet te snel voor goedkoop, want dan kan je misschien bedrogen uitkomen. Als je halverwege ontdekt dat je te weinig steentjes hebt gekregen of een verkeerde kleur dan kun je niet verder werken. Als je je pakketten bestelt bij de Diamond Painting winkel dan weet je in ieder geval zeker dat je een goed pakket koopt. Bij klachten kun je bovendien op goede service rekenen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 rdj1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.