Dakkapel plaatsen kan in slechts 1 dag tijd

Dakkapel plaatsen kan in slechts 1 dag tijd

Firma Dakkapelmontage plaatst een dakkapel slechts in 1 dag tijd. Kies je voor een kunststof dakkapel dan kan de hele klus in slechts 1 dag klaar zijn. Je zit dus niet lang in de rommel. Kunststof dakkapellen worden in de fabriek al kant en klaar gemaakt. Dit heeft 2 voordelen; het plaatsen gaat snel en ze zijn minder duur. Wil je een goedkoop dakkapel? Kies dan voor kunststof!Ook een houten dakkapel kan snel worden geplaatst, maar dat hangt af van de wensen. Ook een van hout kan in de fabriek al kant en klaar gemaakt worden. Wil je dat hij naadloos aansluit bij een wat oudere of klassieke woning, dan zal hij soms met de hand gebouwd worden, wat meer tijd kost.

 

Voor- en nadelen van hout en kunststof

Kunststof wordt het meest gekozen omdat dit geheel onderhoudsvrij is. Daarnaast zijn ze een stuk goedkoper. Hout moet geschilderd worden na het plaatsen en om de 5 jaar om hem te beschermen tegen weersinvloeden. Bij een houten dakkapel kun je kiezen voor houten kozijnen en kunststof kozijnen. Bij een kunststof dakkapel kun je alleen voor kunststof kiezen en niet voor hout.

Kunststof hoef je alleen maar schoon te houden. Het is niet gevoelig voor weersinvloeden, dus het raam gaat in de zomer even gemakkelijk open als in de winter. Qua isolatiewaarde ontloopt het elkaar niets. Beide zijn tegenwoordig voorzien van hoge RC waardes waardoor je nagenoeg geen warmteverlies hebt.

 

Dakkapel prijs berekenen

Op de website van Dakkapelmontage kun je eenvoudig de prijs uitrekenen wat een dakkapel kost. Dakkapel prijzen zijn vaak niet inzichtelijk totdat een adviseur een maatwerk offerte voor je heeft gemaakt. Daarvoor heb je vaak dus geen idee van wat het gaat kosten. Bij Dakkapelmontage kun je zelf een zeer goede indicatie krijgen van de kosten omdat de handige calculator meteen laat zien wat een optie kost. Zo krijg je een goed inzicht en kun je alvast navraag doen wat een eventuele financiering je gaat kosten alvorens dat je iemand over de vloer krijgt voor een offerte.

 

Vergunning vaak niet nodig

In de meeste steden en gemeenten is een vergunning niet nodig wanneer je aan de achterkant van een huis een dakkapel wilt laten plaatsen. Dakkapelmontage regelt de vergunning gratis voor je indien deze nodig is. Het regelen van een vergunning is vaak een ingewikkelde klus, en die kun je dus eenvoudig uitbesteden zodat het je geen tijd kost en er geen werk van hebt.

 

Meerwaarde en ruimte

Een dakkapel zorgt voor veel extra ruimte. Vaak heb je met een schuin dak wel een boel vloeroppervlak, maar je kunt niet overal staan. Een dakkapel is een uitbouw waardoor je het staoppervlak vergroot. Een dakkapel van 3 meter breed zorgt voor ongeveer 3 vierkante meter extra aan ruimte en dat is veel. De waarde van de woning stijgt ook. De investering verdien je in 90% van de gevallen bij de verkoop weer terug, en je verkoopt je huis sneller en makkelijker. Benieuwd wat de kosten zijn? Ga dan naar de website https://www.dakkapelmontage.nl/


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.