Goedkoop een dakkapel kopen

Goedkoop een dakkapel kopen

Heb jij een woning met een schuin dak? Heb jij een kamer die te klein is, geen raam heeft, of wellicht niet zo praktisch is? Dan is een dakkapel de oplossing! Een dakkapel is namelijk de oplossing voor veel problemen, en kan zelfs een opslag omtoveren tot bruikbare slaapkamer.Veel extra ruimte erbij

Een dakkapel kan je veel extra ruimte opleveren. Wanneer je een schuin dak hebt, heb je wel veel vloeroppervlak, maar weinig sta-oppervlak. Een dakkapel vergroot het sta-oppervlak en maak je de kamer praktische en groter. Een dakkapel van 3 meter breed zorgt al snel voor 3 vierkante meter extra ruimte en dat kan een flink verschil maken.

Snel geplaatst

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen door een vakkundig bedrijf, dan hoef je niet lang in de rommel te zitten. Het plaatsen kan namelijk gemakkelijk in slechts 1 dag tijd! We gaan dan even uit van een prefab dakkapel welke in de fabriek al kant-en-klaar wordt gemaakt. Hij is helemaal van kunststof, dus geheel onderhoudsvrij.

Kunststof veel gekozen

Een prefab kunststof dakkapel wordt het meest gekozen omdat deze helemaal van kunststof is, en dus onderhoudsvrij. In tegenstelling tot hout hoef je kunststof niet iedere vijf jaar te voorzien van een nieuwe laklaag. Aangezien de meeste dakkapellen zich enkele meters boven de grond bevinden, hoef je dus ook geen dure schilder in te huren voor het schilderwerk. Hout kan op de duur gaan rotten, en kunststof niet. Daarom kiest men vaak voor een prefab kunststof dakkapel.

Dakkapel prijzen op maat

Op verschillende websites geven ze je een idee van de dakkapel prijzen, maar heel nauwkeurig zijn ze vaak niet. Dit blijkt wel wanneer je een adviseur bij je thuis laat komen en die een prijsberekening laat maken. Een bedrijf waar je wel van op aan kunt is blok-dakkapellen.nl. Wanneer je wilt weten wat een dakkapel je gaat kosten, dan kun je eens gebruik maken van hun configuratietool waarmee je zelf snel de prijs kunt berekenen. Iedere optie kan geld kosten, en wat het je kost zie je meteen. Alle prijzen die je ziet zijn all in, dus ook inclusief btw en het plaatsen. Zelfs een vergunning kunnen ze voor je regelen. Soms is dat niet eens nodig, daarom kun je het beste even contact met ze opnemen.

Meer over dit dakkapellen bedrijf

Blok dakkapellen heeft bijzonder veel ervaring op het gebied van dakkapellen plaatsen. Ze plaatsen al meer dan 25 jaar, en geven zelfs 15 jaar garantie op hun producten. Plaatsen kan al in 1 dag, en ze hebben een 24 uurservice voor het geval dat er iets aan de hand is. Wil je niet te veel betalen, goed geholpen worden, en toch goede kwaliteit geleverd hebben? Breng dan eens een bezoekje aan de website!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.