Maak je tuin zomerklaar met Regiocontainer!

Maak je tuin zomerklaar met Regiocontainer!

Er is niets zo fijn als op zomerse dagen heerlijk in de tuin genieten van het weer. Maar wat nou als je tuin nog niet zomerklaar is? Dan regel je dit!Om het werk zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, kun je een container huren bij Regiocontainer. Hierin kun je eenvoudig al je tuinafval deponeren. Op deze manier ligt het niet in de weg en kun je goed doorwerken. Zo is je tuin sneller klaar en kun je eerder beginnen met genieten. Regiocontainer kan de gewenste bak zes dagen per week afleveren. Heb je de container snel nodig? Dan kan deze op de dag van reserveren al voor je deur staan! Op de website van Regiocontainer lees je uitgebreide informatie over alle soorten containers. Zo weet je precies wat er wel en niet in een afvalcontainer mag. Als je twijfelt welke bak het beste is, kun je gerust contact opnemen. De experts van Regiocontainer zoeken graag naar de beste oplossing voor jou!   

Containers huren

Bij Regiocontainer heb je een ruime keuze als je containers wilt huren. Ze hebben onder andere bakken voor tuinafval, grofvuil en bouwafval klaarstaan. Dankzij het ruime assortiment containers van 3 tot en met 40 m3 vind je altijd een passende variant. Je kunt alle bakken huren voor aantrekkelijke all-in prijzen. Bij het standaard pakket is onder andere 6 weken huur, de btw en milieutoeslag inbegrepen. Ook over het ophalen en verwerken van het afval hoef je je geen zorgen te maken. Dit regelt Regiocontainer allemaal voor je. Is je container vol, maar het werk nog niet af? Geen nood. Een tussentijdse lediging is geen enkel probleem voor de experts van Regiocontainer. Ze wisselen de volle bak om voor een lege, zodat jij rustig verder kunt werken. Als het all-in pakket niet passend is, kun je dit bespreken. Regiocontainer levert maatwerk voor iedere klus. Neem telefonisch of per e-mail contact op of vraag direct je offerte aan!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.