Glas schilderijen in je interieur

Glas schilderijen in je interieur

Glas schilderijen in je interieur 

Op zoek naar moderne wanddecoratie? Dan bieden glas schilderijen jou de mogelijkheid om een waardig onderdeel toe te voegen aan jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan glas schilderijen met dieren, van de natuur in felle kleuren. Zo’n kunstwerk kan precies net dat onderdeel zijn wat jouw interieur die nieuwe uitstraling geeft.

 Waarom kiezen voor glas schilderijen? 

Alleen voor moderne interieurs? Zeker niet! Doordat er tal van verschillende soorten glas schilderijen zijn, kun je voor iedere stijl interieur een goede variant kiezen. Zo geven deze eye-catchers je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een landschap schilderij, skyline of een bloemenvaas op unieke wijze in je interieur weer te geven. Deze afbeeldingen springen dankzij de hoogwaardige prints en het glanzende materiaal meteen in het oog. Met dit waanzinnige kunstwerk voeg je daadwerkelijk echt iets toe aan jouw interieur. Laat je meevoeren in de indringende blik wild dier, of denk terug aan die onvergetelijke vakantie bij het zien van adembenemend landschap. 

Glas schilderij met dieren

Een glas schilderij is een foto afgedrukt achter glas. Hierdoor krijgen de schilderijen een shiny effect, komen de kleuren goed over en lijken de foto’s levensecht. Dus het is heel uniek om een glas schilderij met een schitterend dier erop thuis te hangen. Maar welk dier past nu echt bij jou aan de muur?

De koning van de dieren, de leeuw. De serieuze, machtige leeuw met grote manen in het zwart wit op een glas schilderij. Door de scherpe kwaliteit van het schilderij kan je alle manen van de leeuw tellen. Het is een echt stoer schilderij en past bijvoorbeeld erg goed in een industrieel interieur. Let erop dat je glas schilderij geleverd met een fatsoenlijk ophangsysteem of die los erbij bestelt. Je wil natuurlijk altijd voorkomen dat je schilderij naar beneden valt. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Wouterextendure, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.