Een blik in de toekomst: het interieur van 2019

Een blik in de toekomst: het interieur van 2019

Niemand weet wat de toekomst brengt. Behalve wij! Daarom geven we je graag tips over welke kleuren, materialen en accessoires het heel goed gaan doen in het komende jaar.Ben jij iemand die graag met de tijd meegaat? Dan ben je wellicht van plan om je interieur een flinke makeover te geven. In dat geval volgen hier een aantal vooruitzichten die wellicht kunnen helpen bij het maken van de belangrijkste keuzes. Laat je inspireren door onze tips bij het samenstellen van de meest eigentijdse woonruimte!

Kleur in je leven

En in je huis, uiteraard! Oké, misschien vraag je je af waarom iemand jou zou moeten vertellen welke kleur je uit zou moeten kiezen, omdat dit heel persoonlijk is. Dat is ‘t ook! We willen je alleen graag meegeven dat het komende jaar bepaald zal worden door warme aardetinten, die rechtstreeks overgevlogen zijn uit de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw. Zeker de beige-tint die Spiced Honey heet zal in 2019 een ware opmars gaan maken!

Duurzaamheid

Hoe langer je van meubels en accessoires kunt genieten, hoe minder snel je ze hoeft te vervangen. Dat betekent dat je daarmee niet alleen je portemonnee maar ook het milieu een dienst bewijst! Linnen, hout, kurk en jute bieden in dat geval uitkomst. Qua kleur en uitstraling worden deze materialen ook heel mooi een met de planten in je woonkamer. Volgend jaar is naast ‘duurzaamheid’ ook ‘ruimtelijkheid’ een sleutelwoord; dit bereik je onder andere door je groenvoorziening enigszins in te perken tot één plant of bloem die als fraaie eyecatcher dient.

Afbeeldingen

Nog even over ruimtelijkheid; betekent dit dat de muren geheel leeg moeten blijven?

Natuurlijk niet! Jouw favoriete herinneringen verdienen een prominente plek. Het liefste laat je ze afdrukken op duurzaam materiaal, zoals canvas. Vervolgens neem je deze afbeeldingen op in op maat gemaakte baklijsten. Hiermee komen je favoriete foto’s helemaal tot leven! Bovendien heb je qua materiaal voor de frames een ruime keuze, zodat je een perfecte match kunt maken met de rest van je interieur.

Veel plezier met je metamorfose!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.