Gratis kleurplaten afprinten en inkleuren

Gratis kleurplaten afprinten en inkleuren

Op de website Milito.nl kan je gratis kleurplaten afprinten en inkleuren. Je vindt er veel verzamelingen van de leukste kleurplaten die je kan inkleuren door frechts te klikken op een kleurplaat en te kiezen voor 'Afbeelding opslaan als..'. Daarna kan je je gekozen kleurplaat afprinten om ze nadien in te kleuren.Er is een grote verscheidenheid aan kleurplaten te vinden op de website. Zo heb je de categorie van Kleurplaten feestdagen. Voor elke feestdag vind je de beste kleurplaten. Zo heb je tekeningen van Pasen (de paashaas, paaseieren), Sinterklaas (Sinterklaas en Zwarte Piet), Kerstmis (De kerstman, kerstbomen en kerstballen), Carnaval, Halloween, Valentijn en Halloween (geraamtes, heksen, pompoenen). Print een tekening af, kleur ze in en geef ze een mooi plaatsje aan de muur of op de koelkast!

We hebben kleurplaten voor meisjes, jongens en volwassen, dus iedereen kan leuke tekeningen downloaden. Voor meisjes hebben we series van kleurplaten van Barbie, Miraculous Ladybug, prinsessen, zeemeerminnen, eenhoorns en nog veel meer. Voor de jongens hebben we kleurplaten van voetbal, sporten, Pokemon, Transformers, Star Wars, He-man en nog veel meer. Voor de volwassene hebben we bijvoorbeeld Mandala's.

Er zijn ook veel kleurplaten van animatiefilms van Disney, Sony en Pixar. Zo heb je prints van Tarzan, Mickey Mouse, Donald Duck, Robin Hood, Mulan, en nog veel meer. Van Pixar uiteraard Toy Story, The Incredibles, ... Te veel om op te noemen. Ga naar de site en neem een kijkje voor de beste tekenfilm kleurplaten. Ook van superhelden zoals Spiderman, Batman en superman kan je op de site prints vinden.

Uiteraard zijn er ook kleurplaten van dieren en bijvoorbeeld bloemen. Kleurplaten van tijgers en leeuwen, olifanten en apen, bloemen en vlinders. De natuur biedt eindeloze mogelijkheden voor tekeningen en er worden voortdurend nieuwe platen bijgevoegd.

Ook van het favoriete speelgoed van kinderen zijn er tekeningen te vinden op de site. Kleurplaten van Lego en Transformers. Het is echt te veel om op te noemen dus bezoek zeker eens de website.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 reginald, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.